1916
Gratis ontwerp van uw droomkeuken

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het gaat om hun droomkeuken. Zo veel mensen, zo veel wensen. Welke keuken het beste bij u past hangt af van uw smaak, de functionaliteit, uitvoering van de keuken en het budget. Of u nu opzoek bent naar een frisse moderne keuken, een  gezellige landelijke keuken of een strakke minimalistische keuken. In de collectie van Jekeukenopmaat.nl vind u altijd een keuken die bij u past. Vind u een getoonde keuken mooi maar wilt u deze aanpassen naar uw smaak?  Geen probleem!  Wij passen het ontwerp van de keuken geheel volgens uw wensen aan.

Voordeliger dan Ikea
Jekeukenopmaat.nl keukens staan voor hoge kwaliteit keukens voor een betaalbare prijs. In 9 van de 10 gevallen komt u voordeliger uit bij jekeukenopmaat.nl dan bijvoorbeeld de Ikea!  Dit komt omdat uw keuken vooraf al in de fabriek gedeeltelijk voor gemonteerd word. Dit brengt naast een betere kwaliteit ook nog een besparing op de inkoop met zich mee. Die wij dan weer door berekenen naar onze klanten.

U heeft de keuze uit 2 ontwerp pakketten

Gratis Basis ontwerp pakket (t.w.v. € 99,=)
Met ons basis ontwerp pakket weet u zeker dat uw droomkeuken werkelijkheid wordt. Maak een vrijblijvende afspraak in één van onze 17 vestigingen. Onze keuken adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomkeuken. Het basis ontwerp pakket is tijdelijk helemaal gratis

Keukenontwerp aan huis
Wilt u liever dat wij u keuken thuis komen inmeten dan is dit geen enkel probleem. Kies dan voor het premium pakket. Onze keukenadviseur komt bij u langs op een moment dat het u beste uitkomt. Hierdoor word het voor ons een stuk makkelijker om uw droomkeuken te creëren

Keukenofferte vergelijken
U heeft voor uw droomkeuken al een offerte laten opstellen en u bent benieuwd of u echte de scherpste prijs heeft gekregen? Vraag bij ons een second opinion aan. 

Gratis keukenboek
Wilt u eerst wat meer vrijblijvende informatie en inspiratie vraag dan het gratis keukenboek aan. Naast vele keukens ter inspiratie vind u in het keukenboek ook een handige puntenlijst waar door u inzicht krijgt wat werkt voor u bij de keuze van een nieuwe keuken. Vul uw gegevens in en ontvang het keukenboek binnen 3 dagen thuis.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners