1024
Nooit uitgekletst met het Kletsplaatje
Gepubliceerd: 13-09-2022

Wij zijn maar wat blij dat onze trouwe lezers geen kijkje bij ons op de redactie krijgen, want het is soms net een kippenhok. We raken nooit uitgepraat; van de laatste woontrends tot persoonlijke issues. Wij zorgen er met z’n allen voor dat iets nooit onbesproken blijft. Of we dit erg vinden? Neejoh! Want laten we eerlijk zijn, zolang het gezellig is op de werkvloer blijf je met een lach op je werk komen.

Ondanks dat je dan ook wel eens een rotklusje moet oppakken. Toen wij onlangs op een nieuwigheidje stuitten wat helemaal aansluit op onze voorkeur voor kletsen, konden we ook niet anders dan dit meteen bestellen!

Kletsplaatje!

Wij houden dus van kletsen. Maar dit doen we niet alleen met elkaar, ook met de buurvrouw of kassamedewerker maken wij graag een praatje. Het zijn namelijk net die kleine dingen die op een dag het verschil kunnen maken. Het tovert toch even een lach op iemands gezicht. De bedenkers van het ‘Kletsplaatje’ wat wij onlangs online voorbij zagen komen hebben dit effect goed begrepen. Zij hebben namelijk een product gelanceerd wat zó gezellig is, dat het eigenlijk in iedere keuken hoort te liggen.

Zij hebben namelijk het Kletsplaatje ontwikkeld. Denk aan een stijlvol rond bordje (20 centimeter doorsnee) met een whiteboard waarop je een leuke boodschap kunt neerpennen. Denk aan ‘Succes op je werk lieverd’ wanneer je ’s ochtends vóór je partner al vertrekt naar werk, of ‘Er staat iets lekkers in de koelkast’ voor je kind die alleen uit school komt.

Stylish verantwoord

Het leuke aan deze kletsplaatje bordjes is dat ze ook nog eens zeer stylisch verantwoord zijn. Iets waar wij natuurlijk nóg enthousiaster van worden. De ene kant heeft namelijk dus dat whiteboard, de andere kant een stijlvol motief zoals marmer of groen bladdesign. Het Kletsplaatje doet het niet alleen goed in de keuken, ook op de werkvloer kan het net die gezelligheid nog verder omhoog brengen.

Wie dit leuke idee hebben bedacht? De mensen achter dé originele Inductie Beschermer. Een product wat wij eerder ook al eens bespraken en wat wij zó’n topidee vinden. Zowel veilig, praktisch als stijlvol. Dus werp hier ook eens een blik op, wanneer je toch het Kletsplaatje aan het bekijken bent. Zij zijn namelijk de bedenker van beide producten en hebben een enorm divers aanbod.

Dus zelfs wanneer je niet eens thuis bent, kun jij tóch verder kletsen met je huisgenoten of collega’s. Hoe gezellig is dat!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide