1641
Keuken inrichten

Dekton®, het innoverende ultracompacte oppervlak van Cosentino voor architectuur en design, brengt de Industrial collectie op de markt, bestaand uit vier ecologische grensverleggende kleuren in een urban stijl. De collectie is ontworpen in samenwerking met architect en ontwerper Daniel Germani, voor projecten in architectuur en design van kracht en persoonlijkheid te voorzien.

De Dekton® Industrial collectie is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Nilium, Radium en Orix, evenals de bekroonde kleur Dekton® Trilium (in 2016 op de markt gebracht). Nilium, Radium en Trilium zijn gebaseerd op de schoonheid van verweerde, verroeste metalen met onregelmatige, organische patronen. Dit geeft de platen een hybride uitstraling van door weersomstandigheden verweerd metaal en exotische natuurstenen. Orix geeft de slijtage van cement weer en de biologische transformatie van steen.

Trilium: Dekton® Trilium biedt een mix van kleuren geïnspireerd op vulkaangesteente met diepzwarte en grijze nuances. Trilium is in 2016 ontstaan als de eerste milieuvriendelijke kleur van Dekton® omdat het voor 80% uit gerecycled materiaal is gemaakt. Trilium heeft talrijke onderscheidingen binnengehaald zoals de prijs voor Design en Innovatie 2016 van het Spaanse tijdschrift Fuera de Serie, de prijs Best of the Year 2016 van het Amerikaanse magazine Interior Design en de prijs voor Product van het Jaar 2016 van het Amerikaanse tijdschrift Architectural Record.

Radium: Dekton® Radium vertegenwoordigt een plaat van met zuur geoxideerd en ontleed staal die de warme uitstraling van oranje en bruine kleurschakeringen perfect combineert met het koele karakter van blauw- en groenachtige tinten. Dekton® Radium wordt voor 80% uit gerecycled materiaal vervaardigd tijdens een duurzaam productieproces.

Nilium: Dekton® Nilium is het minimalistische onderdeel van de Industrial-serie. Dekton® Nilium is geïnspireerd op metaal en biedt een subtiele mix van wit- en grijstinten. Op verfijnde wijze verschijnen warme kleuren die het begin van het oxidatieproces van een materiaal vertegenwoordigen.

Orix: Dekton® Orix is een verweerd cement waarin de industriële schoonheid zich onderscheidt door zijn ijzige, koele en verscheurde karakter. De kleurencombinatie, vertegenwoordigd door een tweedeling tussen nieuw en verweerd, is gebaseerd op verschillende kleuren grijs, blauw en groen.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners