575
Maak je klaar voor een kleurenfeest in de keuken!
Gepubliceerd: 04-09-2023

Kvik komt dit najaar met keukens die een kleurtje durven te bekennen: denk aan het mysterieuze mistig blauw voor de Bordo en het zonnige arizona beige voor de Mano. Dit is Deens design op z'n best: een perfecte cocktail van eenvoud, schoonheid en praktisch nut. Droom je van een keuken die zowel chic als duurzaam is? Kvik heeft precies wat je zoekt!

Meike Hoek de Jong, de spilfiguur in de marketing van Kvik Nederland, deelde mee: "Onze Bordo en Mano keukens zijn echte publiekslievelingen. We hebben ze nu in nieuwe, trendy jasjes gestoken, maar natuurlijk zonder de authentieke Deense charme te verliezen. En ja hoor, onze keukens zijn nog steeds eco-friendly. Wist je dat de beschermende folie voor onze keukenkasten gemaakt is van gerecyclede petflessen?"

Over BORDO: Deens design, vriendelijk voor je portemonnee én het milieu! Heb je ooit zo'n stijlvolle keuken gezien die ook nog eens vriendelijk is voor de planeet en je spaarvarken? Met prijzen vanaf slechts €6.946, is de Bordo blue dé eyecatcher van je huis. Claus Johnsen, het brein achter Kvik’s designs, zegt: "De Bordo blue is als een fris briesje in je huis, en met de juiste accessoires tover je je keuken om tot jouw droomruimte."

kvik-keuken-2.jpg

Over MANO: Het tijdloze juweeltje van Kvik! Mano is niet zomaar een keuken; het is een icoon. Dit klassieke ontwerp is er nu in vier varianten, waaronder de nieuwe zachte tint arizona beige. Claus Johnsen adviseert: "Geef je Mano een persoonlijk tintje met bijpassende accessoires. Met een eikenhouten werkblad krijgt je keuken direct een moderne, warme uitstraling."

Dus, ben je klaar om je keuken een make-over te geven? Duik in de kleurrijke wereld van Kvik!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide