3226
Landelijke keukens
Gepubliceerd: 22-01-2019

Landelijke keukens stralen een weldadige gezelligheid uit waarin iedereen zich welkom voelt. In een landelijke sfeervolle  keuken genieten we van goed gezelschap en uiteraard goed eten. RestyleXL maakt landelijke keukens geheel op maat, iedere keuken is uniek en heeft die speciale landelijke uitstraling.

 

Van boerenkeuken naar landelijke keuken

Een paar eeuwen geleden was de boerenkeuken de plek waar het fornuis de hele dag brandde met daarop altijd wel een paar pruttelende potten. De keuken was daardoor ook vaak de enige ruimte die verwarmt was waardoor logischerwijs iedereen hier samenkwam. De keuken was het middelpunt van het huis waar alles zich afspeelde.

In de landelijke keuken uit de 21e eeuw is al het ongemak uit het verleden vervangen door moderne apparatuur en laatste technische snufjes om ons te voorzien van de luxe die we inmiddels gewend zijn. Maar de warmte en gezelligheid zoals vroeger is nog steeds een belangrijik element van een landelijke keuken

Natuurlijke materialen

In een landelijke keuken wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, en dan met name hout. Zoals barnwood of eikenhout.Voordelen van het gebruik van hout is de duurzaamheid en de landelijke sfeer dat hout automatisch met zich mee brengt. Naast hout zie je in een landelijke keuken ook natuurlijke materialen zoals steen, tegeltjes, riet en plavuizen.

Landelijke eettafel

In een landelijke keuken hoort ook een mooie bijpassende landelijke keukentafel. De keukentafel is hetmiddelpunt in de landelijke keuken waar iedereen eet, verhalen vertelt en samen wordt gelachen.

Apparatuur

Een landelijke keuken is pas echt af met een prachtig fornuis. In oude stijl maar wel met alle luxe en moderne snufjes van deze tijd. Uiteraard kunnen overige apparatuur zoals de afwasmachine– en de koelkast ingebouwd worden achter sfeervolle houten keukendeuren in dezelfde stijl als de aanrechtkasten.

RestyleXL maakt prachtige landelijke keukens helemaal op maat en naar jouw wensen. Neem eens contact op om een afspraak met ons in te plannen. Of kom eens langs in onze showroom in Woerden. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide