2669
Kookeiland
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 25-06-2023

De Crystal Line uit de Neue Kollektion van AEG biedt nieuwe mogelijkheden om het kookeiland of de kookunit precies af te stemmen op de passie en wensen van elke kok. Dit modulair kooksysteem omvat inductie-, gas- en keramische kookplaten met een puur, elegant design dat perfect aansluit bij elk keukeninterieur. Het assortiment kookplaten komt tegemoet aan de voorkeuren en bereidingsmethodes van de meest veeleisende thuis-chefs.

Stijlvolle modules
De nieuwe Crystal Line van AEG is opgebouwd uit modules. Op deze manier kan het kookeiland of de kookunit geheel naar eigen wens worden samengesteld. Bovendien sluiten de modules perfect op elkaar aan, hoe ze ook worden gecombineerd. Daarnaast vormen ze een stijlvol geheel met de andere Neue Kollektion keukeninbouwapparatuur van AEG. De volgende module kookplaten zijn beschikbaar: gas-op-glas - gas-op-glas wokbrander - keramisch inductie - MaxiSense  inductie inductiewok TeppanYaki

De modules zijn voorzien van DirectControl bediening. Hierbij kan direct het juiste warmteniveau worden geselecteerd. Koken wordt nu nog makkelijker.

Glas voert boventoon
Op dit moment is glas een dominante trend in de binnenhuisarchitectuur. Het glasdesign van de AEG Crystal Line-modules voegt elegantie, eenvoud en raffinement toe aan elk keukeninterieur. Het kan stijlvol worden gecombineerd met andere materialen zoals hout, roestvrij staal, marmer of meer glas. Dit materiaal is al meer dan duizend jaar veelgevraagd, met name in verband met voeding en drank. Het wordt ook steeds vaker architectonisch gebruikt in werkoppervlakken en geeft een extra dimensie aan moderne keukens.

Visuele perfectie
De Crystal Line kan ook visueel worden geïntegreerd met andere apparaten uit de Neue Kollektion van AEG. De Senior Design Manager van AEG, Hans Strohmeier, geeft aan dat de modules van de Crystal Line, net zoals de overige apparaten uit de Neue Kollektion, gemaakt zijn voor mensen die niet alleen goede prestaties eisen, maar die ook genieten van het proces en de expressie van perfectie: "De apparaten waarmee ze werken, zijn een verlengde van henzelf; vergelijkbaar met het instrument van een professionele muzikant."

Lees ook:
Alles over kookeilanden

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide