1180
Keuken inrichten
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 25-04-2017

De kindvriendelijke keuken De keuken is voor veel gezinnen de belangrijkste ruimte in huis. s-Morgens samen aan het ontbijt, in de middag een kopje thee aan de keukentafel en gezellig met zn allen de dag doorspreken tijdens het avondeten. Het gebeurt allemaal in de keuken. Voor volwassenen is de keuken bekend terrein. Voor kinderen is het een plek waar veel te ontdekken is. Wat zit er in de pan? Hoe smaakt dat? Is dat heet?

Kinderen zijn graag in de keuken. Om te helpen. Dat is leuk en leerzaam, dus als ouder wilt u uw kinderen die mogelijkheid graag bieden. Maar het is zeker niet helemaal zonder gevaar.

Daarom is er nu een kindveilige familiekeuken. Messen kunnen achter slot en grendel, de oven is buiten bereik van kinderen geplaatst en de kookplaat is voorzien van een afneembare magnetische knop. De keuken is volledig krasbestendig, heeft veilige afgeronde hoeken en een speciaal terugveermechanisme in de deurtjes zorgt ervoor dat kleine vingertjes geen gevaar lopen. Dit is slechts een kleine greep uit een groot pakket voorzieningen van de kinderveilige keuken. Technisch vernuft en design, met als resultaat een keuken waar iedereen zich veilig thuis kan voelen.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide