404
Kies voor een renovatie van de keuken in huis

Ben je uitgekeken op de huidige indeling of inrichting van de keuken in huis? Kies voor een nieuwe keuken! Vaak is de keuken een ruimte die pas na vele jaren opgeknapt wordt, daar de impact van een dergelijke verbouwing groot is. Het is makkelijker om de wanden in de woonkamer opnieuw te verven, of bijvoorbeeld voor een nieuwe bank te kiezen.

Op het internet vind je ontzettend veel keukeninspiratie, evenals uitgebreide beschrijvingen van de laatste trends op het gebied van keukens. Populair is tegenwoordig het gebruik van natuurlijk materialen in de keuken, zoals een marmer(look) keukenblad en robuuste houten keukenkasten. Gebruik jij dergelijke materialen al in je keuken? In dit artikel lees je meer over de trends om rekening mee te houden bij het samenstellen van je nieuwe keuken in huis.

Tip: kijk eens naar de showroomkeukens die door verschillende partijen aangeboden worden. Bij deze keukens profiteer je van een zeer hoge korting op de prijs ervan. Zo hoeft een renovatie van de keuken helemaal niet zo duur te zijn

Moderne, industriële keuken in huis laten plaatsen 

Zoals reeds aangehaald werd, kiezen veel mensen tegenwoordig voor een keuken waarin verschillende natuurlijke materialen verwerkt zitten. Het gaat niet alleen om een marmer(look) keukenblad en de houten keukenkasten, maar bijvoorbeeld ook om het gebruik van beton. Denk aan een dik betonnen keukenblad, wat de keuken een robuuste uitstraling geeft. Een ander populair materiaal is graniet en composiet; het geeft de keuken een chique, luxe uitstraling. Op het internet vind je talloze voorbeelden van keukens waarin dergelijke materialen gebruikt zijn.

Slimme apparatuur en moderne afzuiging

Vaak is de afzuigkap bepaald geen sieraad voor de keuken; veel mensen storen zich eraan. Er zijn tegenwoordig moderne alternatieven, waarbij de afzuiging van kookgeuren via een systeem in de kookplaat loopt. Onder meer BORA biedt een dergelijke oplossing aan. Het verwerken van de afzuiging in de kookplaat biedt je veel extra ruimte in de keuken en laat de ruimte daarnaast groter ogen.

Ook populair is het gebruik van slimme apparatuur in keukens. Denk aan een oven of vaatwasser, welke aan te sluiten is op het draadloze netwerk in huis. Het biedt je de mogelijkheid om de oven alvast voor te verwarmen, op het moment dat je in de auto naar huis stapt. Evenals dat je de vaatwasser in kunt schakelen, als je dit in de ochtend vergeten bent toen je van huis vertrok.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners