2100
Linee keuken van TEAM 7
Gepubliceerd: 08-02-2013 Laatste update: 25-04-2017

De linee keuken van TEAM 7 oogt modern en elegant. Rechthoekige vormen, grote vlakken en klare lijnen vormen samen een buitengewone elegantie. De sobere vormentaal demonstreert het charisma van de zeven verschillende houtsoorten in de vormgeving. De succesvolle combinatie van materialen als natuurhout, roestvrij staal en getint glas zorgt voor een actuele lichtheid en creëert een behaaglijke sfeer. De bestseller onder de TEAM 7 keukens onderscheidt zich door een brede keuze aan uitvoeringen en flexibele vormgevingsmogelijkheden. Van een eenvoudige keuken tot een woonkeuken met kookeiland laat linee zich vrij vormgeven om sluitende oplossingen te bieden voor elk interieur en woonruimte.

De romp bestaat volledig uit natuurhout. Voor de fronten gebruikt TEAM 7 hoogwaardige trekvrije drielaagspanelen die in de eigen plaatfabriek worden gefabriceerd. Binnenin beschikt de linee keuken over dezelfde kwaliteiten als langs buiten: de beste kwaliteit en ambachtelijke, geraffineerde details. Functionele extra’s als de individuele lade-indelingen in hout, apothekerslades en draairekken met Le Mans beslag, evenals antiglijbodems tonen de doordachte uitvoering van de binnendelen en maken deze keuken bijzonder praktisch. Voor aanvullend comfort kunnen lades en bovenkastdeuren van een elektrisch open- en sluitmechanisme worden voorzien.

Het bepalen van de individuele look van linee wordt afgewerkt met de keuze van de grepen: volledig in het vlak verwerkte grepen tot en met moderne greepstangen in roestvrij staal dat het zuivere design onderstreept, openen tal van mogelijkheden. Innovatieve techniek in een actuele, sobere vormentaal roept een sfeer van welbehagen op. Een attractieve prijs en de uitzonderlijke aanpasbaarheid maken de linee tot de perfecte allroundkeuken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide