2499
Kai Stania: k7 keuken
Gepubliceerd: 08-02-2013 Laatste update: 25-04-2017

De k7 van ontwerper Kai Stania verlegt grenzen en brengt de elementaire functies koken, eten en wonen bij elkaar. Met zijn unieke, sensuele esthetiek en innovatieve techniek is dit het vlaggenschip van de TEAM 7 keukens. Koninginnestuk van k7 is het kookeiland met in de hoogte verstelbaar werkblad, waarmee TEAM 7 een nieuwe standaard vastlegt. Dit laat alle gebruikers toe, klein of groot, om bij elke activiteit altijd ergonomisch te werken. Of het nu gaat om spoelen, snijden of koken: het werkblad bevindt zich altijd op de aangewezen hoogte en spaart de rug. Daarenboven integreert k7 zich perfect in de woonruimte. In verlaagde stand wordt het werkblad een aanrecht en positioneert het zich discreet in de ruimte, met verhoogd werkblad transformeert het zich in een opvallend barmeubel. Dankzij intelligente techniek kan het werkblad van 74 tot 114 cm traploos in de hoogte versteld worden. Met deze verstelbaarheid is TEAM 7 een pionier in het keukendesign geworden.

De onderneming heeft als voorloper in de markt deze heftechniek nog aanzienlijk geperfectioneerd zodat dat elke beweging licht en comfortabel verloopt. Een bedieningselement, in het vlak van de zijkant van het werkblad ingebouwd, rondt de hoogwaardige uitvoering af. Het gehele keukenblok is greeploos vormgegeven. De lades zijn voorzien van elektronisch aanraakbeslag en sluiten en openen door ze licht aan te raken. Eveneens geraffineerd: de in het vlak geplaatste pendelgreep in roestvrij staal waarmee twee fronten tegelijk kunnen worden bediend. Zijn expressieve kracht puurt deze door LGA gecontroleerde en GS-gecertificeerde keuken uit de spannende materialencombinatie van natuurhout, fronten in getint glas, kwartsstenen of keramieken werkblad en roestvrij staal. Deze combinatie is een synthese van natuurlijkheid en sierlijkheid, van pure sensualiteit en zakelijke strakheid.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide