1541
Keukenprimeur - Pelgrim lanceert collectie in 100% matzwart

Keukenmerk Pelgrim lanceert als eerste in de markt een serie matzwarte apparaten die volledig op elkaar afgestemd zijn. De omvangrijke collectie bestaat uit gas- en inductiekookplaten, afzuigkappen, multifunctionele ovens en een koffiemachine. Zelfs de handgrepen en bedieningsknoppen zijn matzwart zodat het een stijlvol geheel vormt.

Een bijkomend voordeel van matzwarte apparatuur is dat het makkelijk schoon te houden is. Door de geëmailleerde laag zijn vingerafdrukken vrijwel niet zichtbaar.
Pelgrim doet met deze serie in populair matzwart geen enkele concessie aan design en functionaliteit. Ongeacht welke apparaten men wil combineren, samen vormen zij altijd een harmonieus geheel. Dankzij de brede keuze aan modellen en uitvoeringen is er voor ieder keukenontwerp passende apparatuur te vinden.
De rustige uitstraling van de apparaten combineert bovendien moeiteloos met verschillende keukenstijlen. Zo zorgt het matzwart voor een elegant contrast met marmer en voor een chique, tijdloze look in combinatie met een strakke, zwarte designkeuken.

Pelgrim IKR4082M - Deze Pelgrim design inductiekookplaat (83cm) in 100% matzwart heeft ingebouwde afzuiging zodat kookdampen niet in de ruimte komen. Populair in keukens met een kookeiland, omdat er geen afzuigkap in het zicht hoeft te komen. De Pelgrim IKR4082M heeft vier krachtige flexzones die koppelbaar zijn zodat er rechts en links een XL kookoppervlak ontstaat voor bijvoorbeeld een grillpan. Met de sliderbediening per zone is er keuze uit 10 standen, waaronder een mega boost functie. Adviesprijs € 2.799,-

Pelgrim COS834MAT – Deze combi-stoomoven met magnetronfunctie in 100% matzwart werd onlangs uitgeroepen tot Gekozen Product van het Jaar 2021 in de categorie ovens. De multifunctionele 3-in-1 oven is geschikt voor een nis van 45 cm, heeft een XL binnenruimte van 50 liter en 18 ovenfuncties waaronder turbo-hetelucht, (combi) stomen en grillen. De oventemperatuur is regelbaar van 30tot 230 ºC. De stoomtemperatuur is tot op de graad nauwkeurig in te stellen van 30 tot 100 ºC en werkt met een externe stoomgenerator met waterreservoir van 1,3 liter. Adviesprijs € 2.129,-

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png


Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.pelgrim.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners