5320
Siematic

Is het een plint of zweeft de keuken? De plint in de keuken is eigenlijk een noodzakelijk kwaad. De keuken zou ook op zijn poten kunnen staan, zonder plint, maar dan moet men veel meer moeite doen om de vloer van de keuken schoon en hygiënisch te houden. Een goed afsluitende plint, zoals bij SieMatic keukens, houdt stof en vuil tegen.

Maar het kan mooier. En dus heeft SieMatic de plint ook mooier gemaakt: hoogglanzend spiegelend, waardoor het net lijkt alsof er geen plint is en de vloer onder de keukenkasten doorloopt.

Ook dat is een van de innovaties van de nieuwe SieMatic BeauxArts.02 keukenserie. Ontworpen door de Amerikaanse designer Mick de Giulio in samenwerking met de designafdeling van SieMatic.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners