2072
Keuken met ruimte voor vrijheid
Gepubliceerd: 13-08-2013 Laatste update: 30-06-2017

Signia Projects by SieMatic Group lanceert budgetvriendelijke greeploze keuken En of de nieuwe keuken BLX in het oog springt. Dat heeft veel te maken met de frisse kleuren zoals geeloranje, Miami-groen en pastelblauw. Maar evenveel met de zuivere designlijnen, de maximale opbergruimte en het greeploze comfort. Deze budgetvriendelijke keuken van Signia geeft je alle ruimte tot een persoonlijke keuken op maat.

Met de nieuwe keuken BLX introduceert Signia, het merk binnen de Siematic Group dat zich tot de projectmarkt richt, een budgetvriendelijk alternatief met greeploos comfort. Daarbij is het pure design een grote troef. BLX overtuigt door strakke, eigentijdse lijnen, met oog voor detail. Zo lijken de randen en de voorzijde van de kunststof fronten samen te smelten. Deze perfecte totaalindruk – zowel zichtbaar als voelbaar – is het gevolg van de ultramoderne lasertechnologie die Signia gebruikt.

Ook wat persoonlijke accenten betreft, geeft BLX ruimte tot vrijheid. De nieuwe oppervlakken zijn modern: frisse kleuren in geeloranje, Miami-groen en pastelblauw leggen verfijnde accenten in matte of glanzende lak. De contrasterende tint grafietgrijs is er zowel in mat, glans als hoogglans in verschillende materialen. Extra warmte creëer je met natuurlijk, zaagruw hout in eiken titanium en eiken tabak.

De keuken BLX staat voor tal van slimme details: kasten met led-binnenverlichting en een inventief titaniumkleurig nissysteem. Ook voor het werkblad is er een waaier aan oplossingen: van onderhoudsvriendelijke kunststof – onder meer in trendy betongrijs – tot 18 verschillende variaties in echte steen, voor een koele elegantie

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide