1905
Keuken met ruimte voor vrijheid

Signia Projects by SieMatic Group lanceert budgetvriendelijke greeploze keuken En of de nieuwe keuken BLX in het oog springt. Dat heeft veel te maken met de frisse kleuren zoals geeloranje, Miami-groen en pastelblauw. Maar evenveel met de zuivere designlijnen, de maximale opbergruimte en het greeploze comfort. Deze budgetvriendelijke keuken van Signia geeft je alle ruimte tot een persoonlijke keuken op maat.

Met de nieuwe keuken BLX introduceert Signia, het merk binnen de Siematic Group dat zich tot de projectmarkt richt, een budgetvriendelijk alternatief met greeploos comfort. Daarbij is het pure design een grote troef. BLX overtuigt door strakke, eigentijdse lijnen, met oog voor detail. Zo lijken de randen en de voorzijde van de kunststof fronten samen te smelten. Deze perfecte totaalindruk – zowel zichtbaar als voelbaar – is het gevolg van de ultramoderne lasertechnologie die Signia gebruikt.

Ook wat persoonlijke accenten betreft, geeft BLX ruimte tot vrijheid. De nieuwe oppervlakken zijn modern: frisse kleuren in geeloranje, Miami-groen en pastelblauw leggen verfijnde accenten in matte of glanzende lak. De contrasterende tint grafietgrijs is er zowel in mat, glans als hoogglans in verschillende materialen. Extra warmte creëer je met natuurlijk, zaagruw hout in eiken titanium en eiken tabak.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

De keuken BLX staat voor tal van slimme details: kasten met led-binnenverlichting en een inventief titaniumkleurig nissysteem. Ook voor het werkblad is er een waaier aan oplossingen: van onderhoudsvriendelijke kunststof – onder meer in trendy betongrijs – tot 18 verschillende variaties in echte steen, voor een koele elegantie

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners