2073
Keukenconcept
Gepubliceerd: 03-12-2013 Laatste update: 29-06-2017

Culimaat, een innovatief Nederlands bedrijf dat hoogwaardige keukens op maat produceert, presenteert nieuw keukenconcept: model Verturo. Deze stijlvolle keuken kenmerkt zich door een spannend lijnenspel tussen het subtiel vormgegeven strakke roestvaststaal en de meer gematigde vormen van de gelakte onderdelen, waardoor een uitgebalanceerde keuken ontstaat.

Culimaat onderscheidt zich door de fijne details die ook in keukenconcept Verturo zijn toegepast. De speciale aansluiting die het werkblad met het tafelblad verbindt, is vervaardigd uit Corian. Door middel van een speciale constructie zweeft de keuken wat een ruimtelijk effect geeft. Bijzonder is dat dit concept geen onderstel of poot heeft. Daarnaast heeft de keuken verzonken bedieningsknoppen van de kookplaat die niet uitsteken aan de zijkant van de keuken, maar in het werkblad zijn verwerkt. De geïntegreerde inbouw van de kookplaat, de afwerking van het blad en fronten, maar ook de bijzondere handgrepen rondom de inbouwapparatuur gaan op in dit moderne ontwerp Verturo.

Apparatuur
Bijna alle apparatuur is van Miele met uitzondering van de Gaggenau koel-vriescombinatie en wijnklimaatkasten. De kraan in deze keuken is van MGS Progetti en de kokend watervoorziening is van Quooker.

Wijnklimaatruimte
Dit keukenontwerp heeft een aparte wijnruimte met daarin apparatuur van Sub-Zero. De proeftafel is gerealiseerd uit een metalen vrijhangende constructie, die mogelijk gemaakt wordt door een contragewicht in de vloer. Uitgevoerd met een inlegblad van Solid Surface.

TV-kast
Dit meubelstuk is speciaal ontworpen voor deze toepassing. Door de verfijnde grepen geeft dit een bijzondere uitstraling. Het geheel is afgelakt in een soft-touch lak.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide