2200
Je droomkeuken met de keukencoach!
Gepubliceerd: 01-12-2021 Laatste update: 04-12-2021

Van papieren woonmagazines tot woonprogramma’s op tv, en van Pinterest tot ons eigen Wonenonline: Óveral vind je wooninspiratie en wij zijn er dol op! Vaak weet je heel goed wat je mooi vindt en wat totaal niet. Tót het moment komt dat je echt een keuze voor jezelf moet maken.

Een nieuwe stoel of kleur op de wand is vaak nog wel te kiezen, maar een ingrijpende keuze die jaren meegaat zoals de keuken? Voor velen van ons ontstaat er dan toch een ‘bomen-bos’ kwestie.Hoe pak je het aan?

keukencoach001.jpg

Er is overweldigend veel verkrijgbaar op de markt, van verschillende opstellingen, materialen tot stijlen. En dan hebben we het nog niet eens over alle technische snufjes gehad. Vaak is je budget ook niet eindeloos, dus ook hier heb je rekening mee te houden.

Kortom, hóe ga je dit aanpakken? Wij stuitten onlangs op het concept van de Keukencoach. En zoals de naam al doet vermoeden, hij coacht jou naar je droomkeuken. Top concept! Hoe hij dit doet? Lees snel verder.

De keukencoach is er voor jou

De keukencoach is er voor jou, om jou te helpen naar de ideale keuken voor jouw situatie. Hij houdt hierbij rekening met jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Geen opgedrongen verkooppraatjes zoals op de reguliere meubelboulevard dus. In een gratis oriënterend gesprek informeert hij naar jouw wensen en voorkeuren.

keukencoach002.jpg

Om een stijl te bepalen wordt aansluiting gezocht bij dé manier waarop we geïnspireerd raken, namelijk reizen. Want wij weten niet hoe het met jullie zit, maar zodra wij voet aan wal zetten in een andere plekken worden al onze zintuigen geprikkeld.

Na een reis zitten we dan ook weer boordevol ideeën en indrukken. Deze indrukken heeft de keukencoach voor jou verzameld in stijlen, van San Francisco tot ons eigen Rotterdam. Alles is vertaald in diverse stijlen, zodat jij kan aangeven welke vibe bij jou en je huis past.

Hoe werkt het?

Na het eerste gesprek gaat de keukencoach aan de slag en ontwerpt zelf een keuken die helemaal toegespitst is op jouw wensen, eisen en voorkeuren. Toch niet helemaal wat je wilt? Geen probleem, alles is aan te passen naar jouw maatstaven. Net zolang totdat jij tevreden bent. En eenmaal de keuken samengesteld, dan stopt het werk van de coach niet.

De keukencoach zijn werk stopt namelijk pas wanneer de keuken geïnstalleerd en al in je huis zit. En stoor je je toch nog aan dat ene klemmende keukenkastje? No problem! De keukencoach stopt pas totdat jij helemaal tevreden bent.

Ga op reis in je eigen keuken

Dus zin om op reis te gaan in je eigen keuken? Die Pasta Vongole maken alsof je in Rome zelf bent? Met de keukencoach heb jij in no-time een keuken waar La Mama alleen maar van droomt. Wij laten ons vanaf nu coachen naar een nieuwe keuken

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide