1234
Industriële keukens

Hout gecombineerd met beton en staal  zijn dé ingrediënten voor een industriële keuken. Deze materialen creëren een echte wow-factor als je ze combineert  in een ontwerp voor een nieuwe keuken. De indeling van industriële keukens is allereerst altijd praktisch. Het design is vaak strak en modern. Er wordt vaak gebruik gemaakt van donkere kleuren en natuurlijke materialen. Natuurlijk kun je met accessoires het industriële karakter van een keuken nog extra benadrukken. Denk hierbij aan oude potten en pannen aan de muur, industriële lampen en stoere stoelen aan de eettafel.

 

De populaire loft look
De zogenaamde loft look is zeer populair op dit moment. Bij Restyle XL merken we ook deze designtrend nog steeds in trek is. Vaak krijgen wij het verzoek om een industriële keuken te ontwerpenmet de kenmerkende loft look. Hieronder een mooi voorbeeld van een industriële keuken in de loft look stijl.

Industriële stijl
De keuze voor materialen staat zoals al eerder aangegeven bovenaan bij het ontwerpen van een industriële keuken. Robuuste houten planken en kasten worden gecombineerd met bijvoorbeeld een betonnen werkblad. Of een bakstenen wand achter een oud houten keuken met afwerkingen in staal. Ook apparatuur bepalen de sfeer en stijl van een industriële keuken. Er zijn prachtige ovens en fornuizen verkrijgbaar die van een keuken meteen een typisch industriële keuken maken.

Beton
Door gebruik van beton in een interieur en in een keuken is hip. In een industriële keuken is een keukenblad van beton een logische keuze. Het geeft een keuken vooral een industriële en stoere uitstraling. Maar beton is op nog meer manieren te gebruiken. Denk aan de muren, geef deze een betonlook door verf te gebruiken of gebruik beton in een bijpassende gietvloer. Blijf dit geheel wel altijd met oud hout combineren. Dat zorgt voor sfeer en uitstraling in een industriële keuken.

Industriële keuken op maat laten maken
Bent u op zoek naar een nieuwe industriële keuken die helemaal op maat is gemaakt? Bij RestyleXL weet u zeker dat uw nieuwe keuken 100% uniek is. Uw wensen en ideeën worden met veel plezier en passie te vertaald naar een ontwerp op maat.  Voor meer inspiratie en voorbeelden van de industriële keukens van RestyleXL kunt u een kijkje nemen op de website. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de showroom in Woerden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide