2040
Greeploze keuken

Hierdoor ontstaat een strakke vormgeving die zich thuisvoelt in elk designinterieur. In vrijwel alle prijsklassen zijn tegenwoordig wel greeploze keukens verkrijgbaar. Wat echter nogal eens vergeten wordt, is dat keukens zonder handgrepen de bijzondere aandacht en een gedegen vakkennis van de keukenadviseur vergen.

Met name de keuze van de apparaten is heel belangrijk om de belijning van de keuken niet te doorbreken. Daarnaast dient het werkblad een speciale randafwerking te hebben die aan de voor zijde schuin is, zodat u gemakkelijk bij de bovenkant van de deurtjes kunt zonder uw vingers te stoten of uw nagels te ruineren... In een greeploze keuken zijn overbodige handgrepen achterwege gelaten, waardoor de belijning van de keuken niet onderbroken wordt.

Tenslotte vraagt de afwerking van de keuken de nodige aandacht. Hoogglans met aluminium is op dit moment de trendy combinatie. Maar er zijn ook andere, nieuwe, afwerkingen die speciaal voor de greeploze keuken zijn ontwikkeld. Zo zijn er fabrikanten die hun kunststof fronten speciaal voor de greeploze keukens voorzien van een speciale coating, waardoor geen vingerafdrukken meer te zien zijn. Uw keukenadviseur zal u graag de verschillende mogelijkheden laten zien.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners