2210
Greeploze keuken
Gepubliceerd: 03-09-2012 Laatste update: 20-03-2022

Hierdoor ontstaat een strakke vormgeving die zich thuisvoelt in elk designinterieur. In vrijwel alle prijsklassen zijn tegenwoordig wel greeploze keukens verkrijgbaar. Wat echter nogal eens vergeten wordt, is dat keukens zonder handgrepen de bijzondere aandacht en een gedegen vakkennis van de keukenadviseur vergen.

Met name de keuze van de apparaten is heel belangrijk om de belijning van de keuken niet te doorbreken. Daarnaast dient het werkblad een speciale randafwerking te hebben die aan de voor zijde schuin is, zodat u gemakkelijk bij de bovenkant van de deurtjes kunt zonder uw vingers te stoten of uw nagels te ruineren... In een greeploze keuken zijn overbodige handgrepen achterwege gelaten, waardoor de belijning van de keuken niet onderbroken wordt.

Tenslotte vraagt de afwerking van de keuken de nodige aandacht. Hoogglans met aluminium is op dit moment de trendy combinatie. Maar er zijn ook andere, nieuwe, afwerkingen die speciaal voor de greeploze keuken zijn ontwikkeld. Zo zijn er fabrikanten die hun kunststof fronten speciaal voor de greeploze keukens voorzien van een speciale coating, waardoor geen vingerafdrukken meer te zien zijn. Uw keukenadviseur zal u graag de verschillende mogelijkheden laten zien.

Bron: Vereniging Comfortabel Wonen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide