1625
Geen moment spijt van onze keuze voor Keur Keukens
Gepubliceerd: 22-05-2020

Wat je in een kleine ruimte kunt bereiken met een doordachte keukenopstelling! De wittehoogglans keuken met schiereiland van Anouk en Pieter Bas vormt het bewijs. Een eiland van gezelligheid, culinair genieten en interactie. Adviseur: Keur Keukens in Haarlem.De woning is er zo eentje uit de jaren twintig waar je als kok gedoemd bent om achter een deur je werk te doen. Dat de kerstgezelligheid zo grotendeels aan haar voorbij gaat, is Anouk na één keer al zat. Dit moet veranderen, besluiten zij en Pieter Bas. De keukenmuur moet eruit. Er moet een open keuken komen met een deel dat richting de woonkamer staat. Hoe en wat precies weten ze nog niet maar er zal vast een goede keukenspecialist zijn om hen te adviseren.

Beste reviews
Welke keukenzaak krijgt de beste reviews? “Laten we naar Keur Keukens gaan.” Op een zaterdagochtend zetten ze voet in de glinsterende showroom van Keur Keukens in Haarlem. Vol met mooie keuken inspiratie, stalen keukens, industriële keukens, moderne keukens, ja ook een hoogglans keuken wit zonder handgrepen. Helemaal zoals Pieter het wel en helemaal niet zoals Anouk het graag zou zien. Haar keukensmaak is zwart. 

DBKG-Binnenkijker-5.jpg

Hoogglans keukens
Of ze er nou daadwerkelijk om geloot hebben of dat het een grapje is, maar Pieter wint en het wordt een hoogglans witte design keuken. “Ook heel mooi hoor,” lacht Anouk. De keuken hoogglans wit krijgt een donker werkblad. En Pieter heeft wel een punt met zijn voorkeur voor een witte hoogglans keuken, want als de ruimte al niet zo groot is, dan kun je beter met lichte kleuren werken. Keur Keukens vult dit nog aan met een aantal handige tips. “Tot in detail denken ze mee over een praktische keuken.”  Zo krijgt de achterzijde van het schiereiland een terugvallende wand, zodat het blok niet zo massief oogt. Ook is het advies om geen afzuigkap tegen de wand te bevestigen maar om de wand vrij te houden.

DBKG-Binnenkijker-4.jpg

Het aanrechtblad wordt splinterdun. De kraan mat. Welke bestemming krijgt het schiereiland? Wordt het een spoeleiland, zoals Anouk eerst in haar hoofd heeft. Of is een klein kookeiland beter? Het wordt de plek voor de inductieplaat. Het blijkt de beste keus te zijn in deze hoogglans witte keuken. Op deze manier kun je het beste interacteren met anderen. Nu staat er een witte hoogglans greeploze keuken in een open ruimte. Terwijl haar gasten zich lachend vermaken, is Anouk met allerlei lekkers in de weer. Een zomerse risotto met asperges of een tajine met couscous, ze maakt het klaar terwijl iedereen erbij staat.

DBKG-Binnenkijker-1.jpg

Keuken wit zo gezellig en fijn
“Ik ben zo vreselijk blij met mijn keuken. Het is heerlijk om hier te werken. En iedereen die komt vindt het prachtig,” wijzend naar een strip tussen de twee hoogglans witte keukendeuren: “Dit idee komt bij de adviseur vandaan.” “Het is een accent dat veel toevoegt. Echt een design toevoeging.”  Goed gekozen zijn ook de symmetrische schuiflades. Een maatwerkoplossing, want bij dezeafmeting keukenblok waren geen standaard lades. Binnen de maatwerkkeukenskunnen kasten op maat gerealiseerd worden.

Des te beter ook, want de symmetrie die zo ontstaat geeft rust in deze gladde keuken. Elders zien ze een soortgelijke keuken die voordeliger is. Omdat ze niet zeker zijn van de kwaliteit, en omdat het gevoel bij Keur Keukens beter is, kiezen ze voor Keur Keukens. “Geen moment spijt van gehad.” Keur Keukens is onderdeel van DB KeukenGroep. Deze keukenspecialist heeft verder nog vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Goes, Sint-Annaland, Utrecht, Nunspeet, Kesteren en Rijssen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide