1889
Dit zijn musthave items in je nieuwe keuken
Gepubliceerd: 16-03-2021

Je hebt de knoop doorgehakt; er moet een nieuwe keuken komen. Dit is een ontzettend goed besluit, want wellicht zit die oude keuken er al twintig jaar in en merk je dat deze flink verouderd is. Maar wat verwacht je dan precies van een nieuwe keuken? Wat mis je nu nog qua apparatuur en kookgerei? We helpen jouw brainstorm over je nieuwe keuken graag een handje. Met deze musthaves in je nieuwe keuken kun jij weer een flink aantal jaar vooruit!

Bij een industriële stijl

Houd jij ontzettend van de industriële stijl? Wat dacht je dan van een kokend waterkraan in een donkere tint? Je kunt deze natuurlijk in allerlei tinten vinden, maar wat dacht je ervan als een Quooker zwart gekleurd is? Dat ziet er toch ontzettend gaaf uit in een volledig strakke, industriële keuken? Zo wordt je kraan niet alleen functioneel tijdens het koken, maar draagt deze ook nog eens bij aan de totale sfeer in je keuken.

Van combi naar stoomoven

Je hebt vast wel eens gehoord van een combi-oven en waarschijnlijk heb je deze zelfs in de keuken staan op dit moment. Maar wat dacht je van een stoomoven? De Siemens studioLine stoomoven bijvoorbeeld biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele ovens. Niet alleen de smaak van je eten blijft beter bewaard, maar ook de vitamines en mineralen blijven beter behouden. Je kunt volledige maaltijden tegelijkertijd in de oven bereiden en je kunt op een hele exacte temperatuur de maaltijd stomen. Zo brandt het eten nooit aan!

Een no-frost vriezer

Vind je het ook zo vervelend dat je eens in de zoveel tijd je vriezer moet ontdooien? Het is altijd een hele organisatie, want het moet in de winter zodat je voedsel buiten kan staan zonder te bederven. Of je doet het in de zomer, maar moet twee weken van tevoren beginnen met je vriezer leegeten. Hoe je het ook doet, het is altijd een onderneming. Maar dat kan ook anders, door een no-frost vriezer aan te schaffen. Deze vormt geen ijs in je vriezer doordat er constant lucht circuleert in de kast. Dit scheelt je niet alleen het gedoe van het ontdooien van de vriezer, maar ook in energiekosten. Een vriezer moet namelijk veel harder werken als er veel ijsvorming in de kast ontstaat.

Hopelijk heb je inmiddels een beter idee welke apparatuur jij echt in je nieuwe keuken wilt toevoegen. Denk er nog even goed over na en investeer vooral in producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken!

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide