2627
De voor- en nadelen van showroomkeukens
Gepubliceerd: 07-09-2017 Laatste update: 02-12-2017

Stel, daar staat nou net die ene keuken waar jij altijd van gedroomd hebt. Maar ’t is een showroomkeuken. Erg? Nee, helemaal niet. Showroomkeukens (keukens uit de showroom) hebben namelijk meer voordelen dan nadelen! Lees door wanneer je meer wilt weten over showroomkeukens.

Voordeel 1: lage prijs
Bijna geen enkele keuken kan qua prijs tegen de keuken uit de keukens outlet op. Showroomkeukens worden soms tot wel 70% goedkoper aangeboden, en dat terwijl ze niet eens gebruikt zijn. Op een paar duizend euro scheelt dat snel veel. Heel veel.

Voordeel 2: what you see is what you get
Nog een voordeel van de keuken opruiming. Je kunt jouw keuken op ware grootte zien en uitproberen. Je hoeft je niet te buigen over een kleurstaal of een frontje. Je ziet in één oogopslag of de combinatie van kasten, aanrechtblad, apparatuur, kraan en accessoires jou aanspreekt. En ja, in de showroomkeuken kun je tenminste nog eens een keer een lade opentrekken en koekeloeren in een kast. De showroomkeuken zal voor jou geen verrassingen bevatten!

Voordeel 3: betere ontwerpen bestaan er niet
Showroomkeukens zijn paradepaardjes. Veel tijd, geld en energie is gestoken in een actueel ontwerp dat moderne mensen aanspreekt en ook nog eens uitblinkt qua comfort en ergonomie. Hier tonen ontwerpers natuurlijk hun beste kunnen. En dat zie je terug in de opstellingen. Met een showroomkeuken weet je zeker dat je optimaal kunt werken en opbergen.

Voordeel 4: direct plezier
Nog zoiets. Veel werk is al verricht in de showroomkeuken. Je hoeft niet meer na te denken over de apparatuur, want keukens aanbiedingen zijn all-in. De kasten, het werkblad, de apparaten en de accessoires krijg je er allemaal bij. De levertijd is ook korter, want we hoeven niet te wachten op de fabriek. En ook de montage verloopt veel sneller. Kastdeuren zijn gesteld, planken zijn bevestigd. Dat vergemakkelijkt een snelle en efficiënte plaatsing. Ben jij iemand die direct iets hebben wil? Dan zal de showroomkeuken je zeker aanspreken.

Voordeel 5: perfecte service en garantie
Onder onze showroomkeukens zitten geen adders, ook geen heel kleintjes. U krijgt gewoon tien jaar garantie op onze montage en een perfecte service. Die service houdt in dat we alle werkdagen een service-afdeling paraat hebben, die klaar zit om uw vragen te beantwoorden. We proberen er zo snel mogelijk gehoor aan te geven, en uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk af te handelen.

De nadelen van showroomkeukens
Over de nadelen van showroomkeukens hoeven we niet lang uit te wijden. Dat is eigenlijk heel simpel: je moet het doen met wat er verkocht wordt. Dus toch maar met die handgrepen die je eigenlijk niet zo bijzonder vindt. Of een opstelling die net iets anders is als wat jouw voorkeur heeft. Als je je daar overheen kunt zetten, dan profiteer jij straks van een geweldige prijsreductie!

Waar moet je op letten met een showroomkeuken
Ook al spreekt de sfeer en stijl van een in prijs verlaagde keuken je enorm aan, laat je goed adviseren door een keukenspecialist of de showroomkeuken in jouw woning past. Want ook al ga je van een hoekkeuken naar een zelfde hoekkeuken, het is wel handig om te kijken of alle aansluitingen gelijk zijn. Die van gas, water en elektra bijvoorbeeld, maar ook je afvoer naar buiten. En blijven de stopcontacten vrij? We willen je natuurlijk niet bang maken, maar je moet gewoon niet op eigen houtje een showroomkeuken aanschaffen. Laat altijd even iemand meekijken van het keukenbedrijf en vraag om eerlijk advies.

De kosten van showroomkeukens
Nog even in het kort ingaand op de vraag wat een showroomkeuken kost. Bij DB Keukens houden we het simpel: de prijs die vermeld staat. Hier komen geen extra’s bij. De garantie op onze montage hoef je net zo min te kopen. De prijs van showroomkeukens is dus zoals hij is. En er zijn altijd leuke opstellingen te scoren!

Montage van showroomkeukens
Wie monteert showroomkeukens? Koop je er eentje van DB Keukens, dan verzorgen zij ook de montage voor je, met onze eigen vakmensen. Het voordeel van een aanschaf bij dit kwarteeuw oude keukenbedrijf is, dat je zeker weet dat je een goede aankoop doet. Deze keukenspecialist kent namelijk een hoge klanttevredenheid, en doet er dan ook van alles aan om dit te behouden. Dat doen ze door kwaliteitskeukens aan te bieden tegen netto, lage prijzen. Maar ook door klaar te staan voor hun bestaande klanten en hen te vertroetelen. Vandaar dat je je bij DB Keukens eigenlijk nooit zorgen hoeft te maken over de levering, plaatsing of montage van je showroomkeuken. Het komt er altijd wel goed, omdat de betrokken medewerkers de instelling hebben om problemen op te lossen, in plaats van ze uit de weg te gaan.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide