2080
Tulp keukens
Gepubliceerd: 04-09-2012 Laatste update: 17-07-2017

Tegenwoordig zijn zwart & wit niet meer weg te denken uit het interieur; en dus mogen deze kleuren ook in de keuken niet ontbreken! Dekker Zevenhuizen speelt in op deze zwart/wit trend door als een van de eerste leveranciers met verschillende zwarte en witte kranen op de markt te komen.

Bood de DEKKER-collectie al modellen in chroom, chroom-goud, brons, koper, messing, alu-look, rvs-look en rvs; met de nieuwste matzwarte en matwitte kranen is de DEKKER-collectie compleet! Uiteraard hebben de zwarte en witte kranen naast een prachtig design alle gemakken en kwaliteitsaspecten die u van een kraan mag verwachten.

Naast deze DEKKER witte en zwarte kranen brengt Dekker ook de nieuwe Dornbracht Tara Ultra serie op de markt; de moderne interpretatie van de succesvolle Tara Classic. Slank van vorm en praktisch in het gebruik.

Energie en vuurwerk in de keuken! Zwart-wit is de trend. Maar dan wel zwart-wit met krachtige kleuraccenten. Waarbij kleur niet langer de belangrijkste sfeermaker is, maar puur wordt ingezet als contrast. Of, in de woorden van Silestone: De helderste tinten versterken het modernste interieur.

Silestone LIFE! is dan ook een serie heldere tinten die zorgen voor energie en vuurwerk in de keuken! Om in te spelen op deze ontwikkelingen heeft Dekker Zevenhuizen vanaf oktober 2008 drie nieuwe exclusieve en onderscheidende kleuren in huis: Rojo Vital (dieprood), Verde Fun (appeltjesgroen) en Naranja Cool (sinaasappeloranje).

Meer informatie Dekker Zevenhuizen

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide