1803
Creëer een maatwerk keuken op basis van een ikea keuken!
Gepubliceerd: 24-05-2022 Laatste update: 11-07-2023

Je keuken echt uniek en persoonlijk maken? Bij de keukendealer betaal je voor een luxe maatwerk keuken tegenwoordig al snel 20.000 tot 30.000 euro. Gelukkig zijn er nieuwe betaalbare mogelijkheden.

Combineer IKEA met UP7 en je creëert je eigen maatwerk keuken met ongekende mogelijkheden. Je kan bij Up7 maatwerk ikea keukendeurtjes en maatwerk ikea keukenbladen bestellen, die worden geplaatst op de ikea basis keukenkasten. Hierdoor creëer je een echte maatwerk keuken en daarnaast bespaar je vele duizenden euro’s.

Ikea keukendeurtjes van Eiken, Kunststof, Lak, Bamboe en meer!

Het aanbod in maatwerk ikea keukendeurtjes, is heel groot bij Up7. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit meer dan 200 kunststof kleuren, 100 hout varianten en meer dan 10.000 lakkleuren! Letterlijk elke keuken kan hiermee optisch worden aangepast naar je persoonlijke wensen.  Of je nu gaat voor een robuuste eiken keuken of een sfeervolle gelakte keuken op basis van een Farrow and ball lak, alles is mogelijk. Ook zijn er vele specials verkrijgbaar, zoals Betonlooks, marmerlooks en fronten van echt leder.

Duurzame maatwerk ikea keukenbladen

Naast maatwerk ikea keukendeurtjes leveren ze bij UP7 ook maatwerk keukenbladen van Natuursteen, Composiet en Keramiek. De keukenbladen worden volledig op jouw wens vervaardigd en zijn gemiddeld 20 tot 50% voordeliger dan in de keukenshowrooms.  Je kan kiezen uit meer dan 500 kleuren, 10 diktes en 1001 afmetingen.  Ga bijvoorbeeld voor een populaire marmer variant of kies voor een hufter proof blad van keramiek! 

up7-maatwerk.jpg

Volop maatwerk mogelijkheden

De ruime keuze in materialen en kleuren en de betaalbaarheid zijn natuurlijk grote pluspunten. Een ander pluspunt is, dat er volledig maatwerk mogelijk is. Wil je bijvoorbeeld een kastje dat 57,3 breed is i.p.v de standaard 60? Dan past Up7 de ikea kast voor je aan en levert een maatwerk keukendeurtje van 57,3. Ook hoogtes en indelingen worden naar jouw wens aangepast. Volledig maatwerk dus op basis van een ikea keuken.

Ben jij dus op zoek naar een betaalbare maatwerk keuken, dan is dit echt een geweldig concept voor jou. En als je een bijpassend kast of Tv meubel wenst, dan is dat ook mogelijk. Up7 levert namelijk ook maatwerk fronten voor alle andere ikea series. Je kan dus ook je meubels en kasten volledig upgraden naar je persoonlijke smaak.

Kijk voor alle mogelijkheden en info op: https://up7.nl

Lees ook:

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide