1337
Besteed je vakantie thuis aan het kiezen van een nieuw fornuis!
Gepubliceerd: 02-07-2021 Laatste update: 25-07-2021

We mogen weer! Waar veel mensen de hoofdprijs betalen om toch een weekje weg te gaan kun je er ook voor kiezen om lekker thuis te blijven. Door Covid zijn we er immers achtergekomen dat zo’n staycation nog helemaal niet zo verkeerd is.

Lekker luieren in eigen tuin, uitgebreid koken en dineren. En een fijne bijkomstigheid van deze keuze; Je vakantiegeld! Dit krijg je uiteraard wel op je rekening gestort maar je hoeft geen rekening te houden met hoge uitgaves voor vakantie en reizen. Wat je wel met dit geld gaat doen? Wij hebben wel een suggestie, investeer in een nieuwe keuken.

Geef je een huis een nieuwe uitstraling

Een nieuwe keuken kopen, het geeft je huis niet alleen meteen een hele andere uitstraling maar zorgt er ook voor dat je je kookskills naar een volgend niveau kunt brengen. De nieuwste exemplaren zijn voorzien van stoomovens, ingebouwde cookers en de beste fornuizen.

Alles wat jij in huis wilt hebben om al je culinaire uitspattingen mee te bereiden. Dat dit súperveel geld gaat kosten en een ingrijpende verbouwing wordt, dat is tegenwoordig echt niet meer zo. De ontwikkelingen op het gebied van keukens gaan zeer snel. Zelfs het aanleggen van zo’n gezellig kookeiland is tegenwoordig minder gedoe dan je verwacht.

En hoe fijn is het, je partner gezellig hangend aan het kookeiland met een wijntje op na een lange werkdag en jij staat de lekkerste dingen te maken. Of samen met de kinderen cupcakes maken op een regenachtige vakantiedag.

Laat je inspireren

Maar wat er allemaal mogelijk is, daar kun je online veel over vinden. Laat je lekker inspireren door alle mogelijkheden en nieuwste technische foefjes. Wat wij zelf daarnaast erg fijn vinden, is om de keuken ook echt even te ‘voelen’. Kijken hoe hoog het aanrecht is, hoe het keukenblad voelt en hoe de kastjes open gaan.

Dit kan op veel plekken, wij waren onlangs bij Rijvo. Dit was een prachtige showroom vol keukens van alle bekende merken zoals Eggersman, Keller, Next125 en Schuller.Maar er was wel een groot nadeel. We liepen zeer hebberig én met keuzestress de deur weer uit, zoveel mooie opties en soorten keukens.

Kort maar krachtig!

Je wilt natuurlijk niet een hele periode in een verbouwing zitten, zoals we al zeiden is dit tegenwoordig ook niet nodig. Ze komen namelijk gewoon de keuken bij je thuis brengen en zetten hem ook nog voor je inelkaar. Vaak is het dezelfde dag nog klaar! Kun jij ondertussen gewoon van de zonnestralen tijdens je welverdiende staycation genieten.

Uiteraard is een vakantie ook fijn, maar aan een keuken heb je jaren nog iets. Door deze zomer nog even je eigen huis boven de camping te verkiezen zorgt er wel voor dat je elke avond met de lekkerste maaltijden in je eigen tuin kunt dineren. Klink als een goede deal toch? 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide