1507
Alessi

Wanneer je van een strak en modern design houdt dat dan is het van oorsprong Italiaanse merk Alessi een aanrader. Wat in de jaren 20 klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal florerend bedrijf waar Alberto Alessi de leiding heeft. Het merk is op dit moment verkrijgbaar in verschillende landen in Europa alsmede in de Verenigde Staten. Alessi maakt letterlijk van normale huis- tuin - en keuken voorwerpen de meest bijzondere ontwerpen die direct in het oog springen.

Nog niet bekend met Alessi? Om een beeld te krijgen vind je hieronder de top drie keuken accessoires van dit moment. Deze en andere woonaccessoires zijn te vinden op Home24.nl.

Fruitschaal
Je zou het op het eerste gezicht misschien niet denken, maar het is toch echt een fruitschaal. De naam van deze schaal is net zo bijzonder als het ontwerp""La Stanza Dello Scirocco" en verwijst naar de beroemde Italiaanse surrealistische schilder die in zijn afbeeldingen de grenzen van de werkelijkheid opzocht. Zo blijkt maar weer dat deze naam beperkt bij dit surrealistische ontwerp past.

Voorraadbus
Deze Kalistò voorraadbus ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook nog eens heel erg praktisch. De bus is 20 centimeter hoog en biedt ruimte voor allerhande losse spulletjes die normaal gesproken door de keuken zouden zwerven of los in een lade zouden liggen. En dit is nu zon voorwerp dat je met trots een mooie centrale plek in de keuken geeft.

Fluitketel
Van oorsprong een voorwerp dat al jaren meegaat, maar een strak en modern design als van deze fluitketel van Alessi hadden we nog niet eerder gezien. Het heeft dezelfde functionaliteit als elke andere oude fluitketel, maar het messing sluitstuk is een markant designdetail van deze fluitketel en vormt een mooi contrast met het glanzende roestvrij staal dat de ronde waterketel zo strak maakt.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners