4391
WIN een Retro Waterkoker, Broodrooster of Blender
Gepubliceerd: 21-04-2020 Laatste update: 02-11-2023

De Retro woonstijl is weer helemaal hip en om jou de kans te geven je keuken snel in Retro style te brengen hebben we een te gekke winactie voor je! Je maakt namelijk kans op een Retro waterkoker, broodrooster of blender in een kleur naar keuze. Ja je leest het goed; je mag kiezen uit 3 verschillende keukenapparaten! 

De Westinghouse Retro Waterkoker bied je de mogelijkheid om op een snelle manier water te koken voor een kopje thee, koffie of soep. De stijlvolle Westinghouse broodrooster is uitgerust met 2 sleuven waar 2 stevige boterhammen in kunnen, een warmhoudrek en automatische centreer functie. Met de Westinghouse Retro Blender maak je de meest verse smoothies en sappen in een mum van tijd. 

DE WINNAARS ZIJN!!!

Jolijn Kools
Crissie Bergen
Moniek vd Wiel

wonenonline-schoonmaakguide-banner.png

Jullie ontvangen een persoonlijk bericht!

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Binnenkort hebben we weer een mega gave winactie so stay tuned!

 

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je huis moeiteloos schoon en stralend kunt houden? Onze schoonmaakguide van maar liefst 84 pagina's onthult alle geheimen die je nodig hebt. Van praktische tips en handige hacks tot gedetailleerde stappenplannen, je vindt hier werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken.

Wil jij deze must-have gids ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en binnen 15 minuten heb je de schoonmaakguide in je mailbox.

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide