3757

De Retro woonstijl is weer helemaal hip en om jou de kans te geven je keuken snel in Retro style te brengen hebben we een te gekke winactie voor je! Je maakt namelijk kans op een Retro waterkoker, broodrooster of blender in een kleur naar keuze. Ja je leest het goed; je mag kiezen uit 3 verschillende keukenapparaten! 

De Westinghouse Retro Waterkoker bied je de mogelijkheid om op een snelle manier water te koken voor een kopje thee, koffie of soep. De stijlvolle Westinghouse broodrooster is uitgerust met 2 sleuven waar 2 stevige boterhammen in kunnen, een warmhoudrek en automatische centreer functie. Met de Westinghouse Retro Blender maak je de meest verse smoothies en sappen in een mum van tijd. 

DE WINNAARS ZIJN!!!

Jolijn Kools
Crissie Bergen
Moniek vd Wiel

Jullie ontvangen een persoonlijk bericht!

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Binnenkort hebben we weer een mega gave winactie so stay tuned!

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners