1830
TERRACOTTA PINK DE KLEUR VAN DE LIEFDE

Kleur maakt je dag goed. En je dagen moeten mooi zijn. De kleur van de liefde is rood maar deze terracotta pink is minstens zo mooi. Maak van elke kamer een stijlvolle ruimte met afvalbakken in blozend Terracotta Pink. De NewIcon en Bo pedaalemmers, Touch Bins en zelfs broodtrommels zijn nu volop in deze kleur beschikbaar.

Een nieuwe look
Je keuken restylen? Niet klussen, maar kleuren. Want een portie kleur kan een wereld van verschil maken waarmee je in een handomdraai het uiterlijk van je keuken verandert. Laat de zachte Terracotta Pink je terugvoeren naar die heerlijke zonsondergang. Of voel hoe de Mineral Cinnamon je hart verwarmt!

brabantia-terra-cotta-pink.png

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

“Met enkele accessoires – van een afvalemmer tot een broodtrommel – kan je instant het uiterlijk van je keuken veranderen. Bovendien worden klusjes zo veel leuker”, vertelt Twan Verdonck, Creative Director bij Brabantia.

Kleuren kleuren je wereld
Kleuren zijn zichtbare emoties. Ze brengen boodschappen over, roepen gevoelens op en kunnen alledaagse dingen en klusjes mooier maken. We voelen ons zelfs beter als we de juiste kleur om ons heen hebben. Roze brengt zachte kracht en groen laat je meteen denken aan gras, bomen en bossen. Er wordt gezegd dat groen stress kan verlichten en zelfs genezend werkt. Kalme kleuren brengen harmonie en innerlijke rust, aardetinten en steen- en metaalkleuren tonen karakter, terwijl colour blocking speelsheid en energie geeft.
Twan Verdonck: “Kleur is emotie. Bovendien helpen fijne kleuren je om van klusjes in huis een ritueel te maken. In ons leven spenderen we heel wat tijd aan klusjes en niemand vindt dat écht leuk. Dus, als je daar handige producten bij kan gebruiken met mooie kleuren, dan creëer je meteen een fijne stemming. Onze vier nieuwe tinten geven alvast energie, elk op hun manier.”

Terracotta Pink, blozend & zacht
In drukke onlinetijden hebben we soms meer dan ooit behoefte om even te aarden. Zoals letterlijk in de aarde wroeten, tuinieren of een blote-voeten-pad bewandelen. Terracotta Pink brengt dit positieve en nuchtere gevoel heel precies over. Deze zachte blos past perfect in een keuken met lichte kleuren en warme materialen als hout. Terracotta Pink is subtiel aanwezig, niet te fel maar wel genoeg om je in een gezellige en ontspannen vakantiestemming te brengen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners