2368
Schoonmaken met HG
Gepubliceerd: 16-06-2017 Laatste update: 08-05-2022

Je kent vast wel een paar producten van het merk HG. Dit zijn producten die vaak een flink deel van de schappen innemen op de schoonmaak afdeling van de supermarkt. Waarom? Omdat, in tegenstelling tot veel andere merken, HG producten echt werken. Ze zijn dan ook bijzonder populair, want ze maken het schoonmaken een stuk makkelijker. En niet alleen in de supermarkt vind je HG terug: ook in de bouwmarkt is er een vaste plek voor gereserveerd. Hier vind je allerlei middeltjes die handig zijn bij klussen in huis, zoals een middel dat hout schoonmaakt voordat het geschilderd wordt. HG is dus een veelzijdig merk, maar hoe zit dat nu eigenlijk echt?

De top-5 HG producten
Er zijn zoveel HG producten, dat we ze lang niet allemaal kunnen benoemen. Ook niet elk middel is even populair, zoals je wel zult begrijpen. Deze top 5 van HG producten bestaat uit de meest succesvolle en praktische schoonmaakmiddelen:
- Sanitair ontkalker. HG heeft twee soorten ontkalk middelen, die beide perfect werken op (oude) kalkaanslag. Ideaal voor in de badkamer!
- Schimmelreiniger. Als een van de weinigen heeft HG een schimmelreiniger dat werkelijk direct de schimmels doodt. Ook als de schimmel op je behang zit, of op een meubel.
- Oven, grill en barbecue reiniger. Dit middel kun je op vrijwel alles van metaal gebruiken. Het werkt heel goed om aangebrande en vastgekoekte etensresten weg te krijgen.
- Groene aanslag reiniger. Oké, binnenshuis moet je het niet gebruiken. Maar buitenshuis krijgt dit middel in no time die vervelende groene aanslag van je tegels.
- Vloeibare ontstopper. Geen gedoe meer met verstopte leidingen: dit middel ontstopt alles achter elkaar! Volg wel de aanwijzingen op de verpakking, want het middel kan vrij agressief zijn.

Waar vind je HG eigenlijk?
Dit merk vind je in heel veel winkels. Supermarkten verkopen meestal de schoonmaakmiddelen voor binnenshuis (keuken, badkamer etc.) terwijl bouwmarkten zich vaak meer richten op middelen voor het klussen en tuinmiddelen. Maar wist je dat er maar één winkelketen is die werkelijk het volledige assortiment van HG producten kan leveren? Dat is Handyman. Via de site van Handyman kun je werkelijk elk middel van HG bestellen, of het nu voor binnen of buiten is. Dit is de snelste manier om aan je product te komen, want in alle andere winkels is slechts een (beperkt) deel van het assortiment aanwezig. Ook wasmachinereinigers, die in andere winkels vrijwel niet te vinden zijn maar wel bijzonder efficiënt en effectief zijn!

HG producten zijn ontwikkeld met het doel schoonmaken zo makkelijk mogelijk te maken. De meeste middelen werken heel eenvoudig: even aanbrengen, in laten trekken en je kunt het vuil zo wegvegen. Je hoeft je niet langer in het zweet te werken met een schrobber: het HG product doet het werk en jij kunt in een handomdraai je hele huis weer schoon krijgen. Ook die lastige dingen zoals aangebrande randen in de oven of schimmelplekken op je muren!

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide