1385
Brabantia strijk Zensatie
Gepubliceerd: 13-03-2018 Laatste update: 05-05-2021

Zou je liever ergens anders zijn tijdens je strijk? Brabantia helpt je op weg met drie nieuwe, oogstrelende strijkplanken en –hoezen. Deze 100% katoenen hoezen, voorzien van prints geïnspireerd op Moeder Natuur, laten je gedachten achteloos afdwalen. Wat denk je van een frisse Morning Breeze, of een heerlijk verkoelende Fern Shades op een warme zomermiddag? Het Tropical Leaves-ontwerp neemt je mee naar de zomer, zelfs op de koudste winterdag.

  Eye_Catching_1.jpg

Natuurlijke schoonheid
Al deze strijkplanken zijn geïnspireerd op Moeder Natuur en maken van strijken een feestje. Roetsj je wasmand rimpelloos leeg met de Fern Shades of de Morning Breeze hoes, met haar wonderlijke waterverf-print. Of droom weg bij de Tropical Leaves en land weer bij een stapel strakke strijk. Deze heerlijke hoezen passen perfect op Brabantia strijkplanken, de toplaag zorgt voor een zachte strijksensatie. Of zullen we daar maar ‘zen-satie’ van maken?

Eye_Catching_3.jpg

Hoezee voor hoezen
Deze oogstrelende hoezen zijn beschikbaar in verschillende varianten en maten. Wil je er een plank bij? Ga dan voor een complete set! De Morning Breeze planken zijn 135 x 45 cm met een siliconen matje voor je strijkijzer, 110 x 30 cm met een strijkerhouder of 124 x 38 cm met een strijkerhouder of een Solid strijkerhouder. Ze hebben een metallic grijs of zwart frame.

Hoofdbeeld.jpg

De Fern Shades plank meet 135 x 45 cm en heeft een siliconen strijkijzermatje, de versie in 110 x 30 cm heeft een Solid strijkerhouder en een fris wit frame.
De Tropical Leaves planken hebben een mint frame en zijn 135 x 45 cm met een siliconen strijkijzermatje en 124 x 38 cm met een strijkerhouder, een Solid strijkerhouder of Solid stoomunithouder. Of supersize naar 124 x 45 cm met een Solid strijkerhouder of een Solid stoomunithouder.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide