3521
Matte kleur voor je (keuken)interieur
Gepubliceerd: 23-08-2018 Laatste update: 04-05-2021

De nieuwe, matte finish in de WESCO Loft serie springt eruit tussen andere industriële materialen, zoals beton, aluminium en hout. Mat wit, zwart, cool grey en de nieuwe kleur grafiet passen perfect in deze ‘on trend’ stijl voor je keukeninterieur. De matte afwerking zorgt voor een mooie, strakke uitstraling en maakt iederinterieur af. Match de kleur van verschillende producten om rust en een stijlvolle uitstraling in je interieur te creëren. 

Stevige basis met de BASEBOY

Deze retro afvalverzamelaar maakt je keukeninrichting helemaal af. Door de brede onderkant staat hij stevig en heeft hij een solide uitstraling. Alle onderdelen zijn van hoge kwaliteit en geven optimaal gebruiksgemak: een geïntegreerde demper in de deksel zorgt voor het geruisloos sluiten van de deksel (soft close).

Classic Line met coole kleuren

Geef je keukeninrichting een authentieke uitstraling en maak hem af door je keukenaccessoireste matchen. Wesco’s Classic Line bestaat uit voorraadbussen, keukenrolhouders en de Elly voorraaddoos in verschillende groottes. De producten met een matte afwerking zijn vanaf september verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, cool grey en grafiet. 

SINGLE ELLY

Het ‘kleine zusje ’van de in 2017 geïntroduceerde Classic Line Elly broodtrommel is een echte retro topper. Deze maat is ideaal voor compactere keukens en huishoudens. De ventilatiegaatjes aan de achterkant van het product zorgen voor goede luchtcirculatie. Dit zorgt voor de meest optimale houdbaarheid van alles wat jij graag bakt, van brood tot cake en muffins.

MINI ELLY
Klein, kleiner, Mini Elly! De mini bewaarbox is ideaal voor het bewaren van verschillende spullen, zowel in de keuken als in het huis. Van je bureau tot bad-, speel- of babykamer. Juwelen, cosmetica of schrijfwaren kunnen netjes opgeborgen worden.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide