2517
LINN van Brabantia: voor wasgoed met stijl!
Gepubliceerd: 16-10-2018 Laatste update: 20-11-2018

Heb je net de waskamer netjes opgeruimd, droge kleren in de kast, plastic wasrek ingeklapt en verstopt achter de strijkplank; moet je de nette waskamer alweer rommelig maken met een nieuwe lading uit de wasmachine… Brabantia draait de rollen om met haar nieuwe collectie LINN: een assortiment aan wasrekken, wasmanden en kledinghangers voor wasgoed dat gezien mag worden! Een stijlvol rek dat je helemaal niet wil verstoppen, en dat je wasruimte, slaapkamer of studio alleen maar gezelliger maakt. Wij mochten er één uitproberen en willen nu niet meer zonder.

 

Daar is over nagedacht

Het begint goed: het kledingrek is gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. Toch staat het rek stevig en kun je er heel wat kleding aan kwijt, dankzij de twee in hoogte verstelbare plateaus en de bamboe kledingroede. Kledingrek LINN is verkrijgbaar in zwart of wit in de maat Small (60x57x190 cm) en Large (99x57x190 cm). Je kunt er mooie kledinghangers bij bestellen die speciaal gemaakt zijn om in je kleding te vouwen. Geen gedoe met smalle kragen of knoopjes! De wasmand is overigens onze favoriet: opvouwbaar, ruim en met een gezellige bamboe rand.

Ook voor in de slaapkamer

Het fijne aan het Brabantia LINN kledingrek is dat je deze op verschillende manieren kunt gebruiken. Zet het rek in de waskamer en hang er de was aan te drogen; doordat je de plateaus kunt verstellen is er én plaats voor die lange truijurk, én voor je sokken. Maar het kledingrek- de term zegt het al- staat ook heel erg leuk in de slaapkamer of in je éénkamerappartement, met een paar mooie outfits eraan! Of gebruik het rek voor de kleding die je al een keer gedragen hebt, maar nog niet in de was wilt gooien. Je kunt er ook veel andere items aan kwijt, variërend van riemen en sjaals tot een compacte strijkplank of zomerjassen.

Tienerproof

20181106_132518.png

Wij zien ons zwarte kledingrek al staan in de slaapkamer van een puberende zoon. Geen excuus meer voor rondslingerende kleding en vuile was onder het bed: hij heeft er extra opbergruimte én een wasmand bij. Bovendien is het zwarte LINN kledingrek een mooie roomdivider, waarmee hij zichzelf een extra privé hoekje kan geven of een rommelig bureau aan het zicht van pap en mam kan onttrekken… Met zijn skateboard aan de roede past het zwarte kledingrek helemaal in een stoere puberkamer. Als je er tenminste zelf afstand van kunt doen…!

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide