3846
KitchenAid wafelijzer
Gepubliceerd: 29-10-2014

Het Artisan wafelijzer van KitchenAid zeer robuust, stabiel en duurzaam. Het dubbelzijdige wafelijzer heeft twee bakplaten met antiaanbaklaag en roteert bij een constante temperatuur waardoor wafels snel en perfect gelijkmatig gebakken worden. 

KitchenAid Artisan Wafelijzer
Het Artisan wafelijzer van KitchenAid ziet er prachtig uit en bakt daarnaast in een handomdraai de perfecte wafels. Het wafelijzer is voorzien van twee bakplaten met antiaanbaklaag waarmee twee wafels gemaakt kunnen worden met diepe gaten.

Overheerlijke wafels
De wafels die met dit wafelijzer gebakken kunnen worden hebben een dikte van 3,2 cm en een diameter van 19 cm. De ruimte in het wafelijzer zorgt ervoor dat het mogelijk is om wafels met verschillende vullingen te maken.

Unieke bakwijze
Het wafelijzer is dubbelzijdig en roteert tijdens het bakken bij een zeer constante temperatuur. Hierdoor wordt het deeg gelijkmatig over de bakplaten verdeeld en worden wafels zeer egaal en gelijkmatig gebakken. Zo krijg je dus een perfecte wafel.

Overige specificaties
Het wafelijzer is voorzien van een timer en een duidelijke thermometer waardoor hij zeer makkelijk te bedienen is. Ook is het wafelijzer voorzien van koudgrepen die ervoor zorgen dat hij te allen tijden goed te bedienen is.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide