3186
KitchenAid wafelijzer

Het Artisan wafelijzer van KitchenAid zeer robuust, stabiel en duurzaam. Het dubbelzijdige wafelijzer heeft twee bakplaten met antiaanbaklaag en roteert bij een constante temperatuur waardoor wafels snel en perfect gelijkmatig gebakken worden. 

KitchenAid Artisan Wafelijzer
Het Artisan wafelijzer van KitchenAid ziet er prachtig uit en bakt daarnaast in een handomdraai de perfecte wafels. Het wafelijzer is voorzien van twee bakplaten met antiaanbaklaag waarmee twee wafels gemaakt kunnen worden met diepe gaten.

Overheerlijke wafels
De wafels die met dit wafelijzer gebakken kunnen worden hebben een dikte van 3,2 cm en een diameter van 19 cm. De ruimte in het wafelijzer zorgt ervoor dat het mogelijk is om wafels met verschillende vullingen te maken.

Unieke bakwijze
Het wafelijzer is dubbelzijdig en roteert tijdens het bakken bij een zeer constante temperatuur. Hierdoor wordt het deeg gelijkmatig over de bakplaten verdeeld en worden wafels zeer egaal en gelijkmatig gebakken. Zo krijg je dus een perfecte wafel.

Overige specificaties
Het wafelijzer is voorzien van een timer en een duidelijke thermometer waardoor hij zeer makkelijk te bedienen is. Ook is het wafelijzer voorzien van koudgrepen die ervoor zorgen dat hij te allen tijden goed te bedienen is.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide