1982
Het nieuwe koffiezetten
Gepubliceerd: 09-06-2016 Laatste update: 17-07-2017

Koffie. Om écht wakker te worden. Om even te relaxen. Als digestief na een heerlijke maaltijd. Als hartelijk welkom van je bezoek. Aan het begin van een spannende vergadering. Om je goed te kunnen concentreren… We hebben allemaal onze favoriete koffiemomenten. Afhankelijk van het moment van de dag, van onze stemming, waar we mee bezig zijn. De ontwerpers van KitchenAid begrijpen dat. Daarom bedachten ze twee heel nieuwe koffiezetters. Want voor een heerlijke kop koffie is meer nodig dan de kwaliteit van je bonen of het maalsel.

KitchenAid Artisan Sifon koffiezetapparaat
Even voorstellen: de KitchenAid Artisan Sifon koffiezetapparaat. Een ingenieuze koffiezetter. Vul de onderste kan met water voor het benodigde aantal kopjes, doe gemalen koffie in de bovenste kan, zet het apparaat aan en kijk wat er gebeurt. Water gaat koken, stijgt door de druk via een pijpje naar de bovenste kan, mengt met de koffie, het brouwsel borrelt en de gefilterde koffie daalt door datzelfde pijpje weer terug in de kan. Het koffiedik blijft bovenin achter. Schenk in. Proef, verbaas je en geniet! Dat is andere koffie…

KitchenAid Artisan Cafetière
Nog zo’n ontdekking is de KitchenAid Artisan Cafetière. Een heel eigen variant van de populaire cafetière uit een Franse bistro. Gemalen koffie onderin, heet water opgieten, even wachten, het filter naar beneden duwen zodat het koffiedik onderin blijft en klaar is je koffie. Simpel toch? Maar professionele barista’s weten hoe nauw het allemaal luistert: de precieze hoeveelheid koffie, de juiste hoeveelheid water, de tijd dat de koffie moet trekken. De KitchenAid Artisan Cafetière weet dat ook dankzij de geïntegreerde weegschaal en timer. Je ziet in een oogopslag hoeveel koffie je nodig hebt, hoeveel water je moet opgieten en wanneer je koffie klaar is. Perfect gezet, perfect getimed. Met deze Artisan Cafetière haal je je eigen Barista in huis.

Dit is het nieuwe koffiezetten. Als vanouds, maar dan anders. En dat geldt natuurlijk ook voor het design en de materialen.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide