1523
Koffietijd met Artisan espresso
Gepubliceerd: 28-10-2014 Laatste update: 03-07-2017

De professionele Artisan espressomachine van KitchenAid is voorzien van twee afzonderlijke boilers voor stoom en espresso waardoor hij ononderbroken gebruikt kan worden zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak van de espresso of cappuccino.

KitchenAid Artisan Espressomachine De KitchenAid espressomachine heeft het prachtige Artisan design. De ronde vormen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen als RVS en gegoten metaal. Het geheel is strak, robuust en zeer duurzaam. Daarnaast is de machine juist door het stijlvolle ontwerp ook zeer makkelijk in het onderhoud.

Voor pads en gemalen koffie
De espressomachine is door de twee verwisselbare filterbakjes van roestvrij staal geschikt voor gemalen koffie en koffiepastilles. Met dit prachtige apparaat kan een heerlijke pittige koffie gemaakt worden die vooral uitblinkt door zijn overheerlijke, intense aroma.

wonenonline-schoonmaakguide-banner.png

Koffie maken zonder oponthoud!
De machine heeft twee grote meters voor espresso en stoom, hier is zeer duidelijk de temperatuur van beide elementen af te lezen. Omdat het apparaat twee aparte boilers heeft: een voor stoom en een voor espresso, blijven de twee afhakenlijk van elkaar op temperatuur. Dit zorgt ervoor dat het apparaat ononderbroken gebruikt kan worden zonder dat dit de prestaties beïnvloedt.

Optimaal gebruikscomfort door grote werkruimte
De Artisan espressomachine heeft zeer veel werkruimte aan de voorzijde waardoor het maken van espresso en het opschuimen van de melk simultaan kan gebeuren. Er kunnen tot zes espressokopjes bovenop het apparaat verwarmd worden.

Overige specificaties
Het apparaat is voorzien van een elektromagnetische kraan met antileksysteem dat nalekken voorkomt. De uitschuifbare tank aan de achterzijde is groot en is makkelijk bij te vullen zonder dat het apparaat verplaatst hoeft te worden.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je huis moeiteloos schoon en stralend kunt houden? Onze schoonmaakguide van maar liefst 84 pagina's onthult alle geheimen die je nodig hebt. Van praktische tips en handige hacks tot gedetailleerde stappenplannen, je vindt hier werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken.

Wil jij deze must-have gids ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en binnen 15 minuten heb je de schoonmaakguide in je mailbox.

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide