Gepubliceerd: 28-10-2014 00:00
1456
Koffietijd met Artisan espresso

De professionele Artisan espressomachine van KitchenAid is voorzien van twee afzonderlijke boilers voor stoom en espresso waardoor hij ononderbroken gebruikt kan worden zonder dat dit afbreuk doet aan de smaak van de espresso of cappuccino.

KitchenAid Artisan Espressomachine De KitchenAid espressomachine heeft het prachtige Artisan design. De ronde vormen worden gecombineerd met hoogwaardige materialen als RVS en gegoten metaal. Het geheel is strak, robuust en zeer duurzaam. Daarnaast is de machine juist door het stijlvolle ontwerp ook zeer makkelijk in het onderhoud.

Voor pads en gemalen koffie
De espressomachine is door de twee verwisselbare filterbakjes van roestvrij staal geschikt voor gemalen koffie en koffiepastilles. Met dit prachtige apparaat kan een heerlijke pittige koffie gemaakt worden die vooral uitblinkt door zijn overheerlijke, intense aroma.

Koffie maken zonder oponthoud!
De machine heeft twee grote meters voor espresso en stoom, hier is zeer duidelijk de temperatuur van beide elementen af te lezen. Omdat het apparaat twee aparte boilers heeft: een voor stoom en een voor espresso, blijven de twee afhakenlijk van elkaar op temperatuur. Dit zorgt ervoor dat het apparaat ononderbroken gebruikt kan worden zonder dat dit de prestaties beïnvloedt.

Optimaal gebruikscomfort door grote werkruimte
De Artisan espressomachine heeft zeer veel werkruimte aan de voorzijde waardoor het maken van espresso en het opschuimen van de melk simultaan kan gebeuren. Er kunnen tot zes espressokopjes bovenop het apparaat verwarmd worden.

Overige specificaties
Het apparaat is voorzien van een elektromagnetische kraan met antileksysteem dat nalekken voorkomt. De uitschuifbare tank aan de achterzijde is groot en is makkelijk bij te vullen zonder dat het apparaat verplaatst hoeft te worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide