4889
Handig! de abonnementen van Coolblue!
Gepubliceerd: 28-09-2020 Laatste update: 18-07-2023

Heb jij al van de abonnementen van Coolblue gehoord? Hiermee huur je gemakkelijk én voordelig een apparaat. Bijvoorbeeld een wasmachine, droger of koelkast. Benieuwd hoe dit precies werkt? Wij hebben het voor je op een rij gezet!

Hoe werkt zo’n abonnement?

Met een Coolblue abonnement huur je een apparaat voor een vast bedrag per maand. Handig voor als je geen budget hebt voor een nieuw apparaat of als je gewoon geen apparaat wilt aanschaffen. Bijvoorbeeld omdat je maar tijdelijk in je woning blijft.

Het fijne is dat je altijd een zeer energiezuinig product krijgt. Gaat het apparaat stuk? Dan zorgt Coolblue binnen 48 uur voor een nieuw apparaat!

Coolblue wasmachine huren

Voor welke apparaten kan je een abonnement afsluiten?

Je kan meerdere abonnementen tegelijk afsluiten. Er geldt wel een maximum van één apparaat per productgroep.

Je sluit een abonnement af voor één jaar. Daarna is het abonnement maandelijks opzegbaar. Als je wilt, kan je het apparaat na deze periode ook overkopen.

Wat zijn de voordelen van een Coolblue abonnement?

  • Je hoeft niet in een keer een groot bedrag uit te geven.
  • Altijd een werkend apparaat voor een vast en voordelig bedrag per maand.
  • Je hebt je apparaat de volgende dag al in huis. Gratis bezorgd! Ideaal als er onverwachts iets stuk gaat en je dit niet meteen kan of wil vervangen.
  • Coolblue neemt je oude apparaat meteen voor je mee als je dat wilt.
  • Tegen een extra betaling sluit Coolblue het apparaat ook meteen voor je aan.
  • Verhuis je? Dan verhuist Coolblue het apparaat voor je. Ook weer helemaal gratis.
  • Je krijgt standaard 30 dagen bedenktijd. Binnen deze 30 dagen kan je het abonnement opzeggen, zonder opgaaf van reden.
  • Als het apparaat stuk gaat, krijg je binnen 48 uur een nieuw apparaat thuisbezorgd.
  • Je kan het abonnement aan iemand anders overdragen als je dat wilt.

Ook handig om te weten

Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt maandelijks rond de 29ste automatisch afgeschreven. Bij het afsluiten van het abonnement betaal je eenmalige kosten om het abonnement te activeren.

Een abonnement is iets anders dan afbetalen in termijnen. Het apparaat blijft dus eigendom van Coolblue. Wel kan je een aantrekkelijke koopoptie krijgen na het eerste jaar.

De Coolblue abonnementen zijn alleen bedoeld voor particulieren. Er is nog geen abonnementsdienst voor zakelijke klanten.

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide