2343
Geef je wereld kleur
Gepubliceerd: 24-04-2020 Laatste update: 25-04-2020

Kleur maakt je dag goed. En je dagen moeten mooi zijn. Daarom introduceert Brabantia 4 nieuwe kleuren. Maak van elke kamer een stijlvolle ruimte met afvalbakken in blozend Terracotta Pink, rustgevend Pine Green, een sterke Minerale Cinnamon of (en!) luxe Champagne. Vanaf april zijn NewIcon en Bo pedaalemmers, Touch Bins en zelfs broodtrommels in de nieuwe tinten beschikbaar.


Een nieuwe look
Je keuken restylen? Niet klussen, maar kleuren. Want een portie kleur kan een wereld van verschil maken. En met Brabantia hoef je er zelfs niet voor te schilderen. Het ontwerpteam van Brabantia heeft namelijk een nieuw kleurenpalet geselecteerd, waarmee je in een handomdraai het uiterlijk van je keuken verandert. Probeer accessoires in Champagne voor een vleugje glamour. Of in Pine Green voor een fris winterbosgevoel. Laat de zachte Terracotta Pink je terugvoeren naar die heerlijke zonsondergang. Of voel hoe de Mineral Cinnamon je hart verwarmt! “Met enkele accessoires – van een afvalemmer tot een broodtrommel – kan je instant het uiterlijk van je keuken veranderen. Bovendien worden lenteklusjes zo veel leuker”, vertelt Twan Verdonck, Creative Director bij Brabantia.

304309_Terracotta_Pink_NewIcon_3L_Concept_03_1.jpg


Kleuren kleuren je wereld
Kleuren zijn zichtbare emoties. Ze brengen boodschappen over, roepen gevoelens op en kunnen alledaagse dingen en klusjes mooier maken. We voelen ons zelfs beter als we de juiste kleur om ons heen hebben. Roze brengt zachte kracht en groen laat je meteen denken aan gras, bomen en bossen. Er wordt gezegd dat groen stress kan verlichten en zelfs genezend werkt. Kalme kleuren brengen harmonie en innerlijke rust, aardetinten en steen- en metaalkleuren tonen karakter, terwijl colour blocking speelsheid en energie geeft.

wonenonline-schoonmaakguide-banner.png

304323_Terracotta_Pink_NewIcon_12L_Mood_02_1.jpg


Ga voor glamour
Geef je dagelijkse klusjes de luxe van Champagne. Geniet met de NewIcon afvalbakken in 3, 5, 12, 20 en 30 liter. De Bo Touch Bin-familie heeft ook meer glam gekregen, de 3x11, 11+ 23 en 36 liter zijn er in Champagne voor afval scheiden met klasse. En er is meer! Met de Brabantia schuif- en klepbroodtrommel in Champagne smaken je broodjes als brioches! Geen zin in bakken of broodtrommels? Breng je voorraad op niveau in de 1,4 liter vensterbussen.


304729_Terracotta_Pink_Fall_Front_Mood_02_1.jpg


Twan Verdonck: “Kleur is emotie. Bovendien helpen fijne kleuren je om van klusjes in huis een ritueel te maken. In ons leven spenderen we heel wat tijd aan klusjes en niemand vindt dat écht leuk. Dus, als je daar handige producten bij kan gebruiken met mooie kleuren, dan creëer je meteen een fijne stemming. Onze vier nieuwe tinten geven alvast energie, elk op hun manier.”

Bakken met kleur
Heb je liever een vleugje natuur in huis? Ga voor afvalmanagement in Pine Green of de warmere tinten Terracotta Pink en Mineral Cinnamon. Alle maten NewIcon pedaalemmers zijn verkrijgbaar in Pine Green en Terracotta Pink. Wil je Mineral Cinnamon? Kies dan voor de 12, 20 en 30 liter NewIcon pedaalemmers. De Bo pedaalemmer 36, 11 + 23 en 3 x 11 liter en de Bo Touch Bin 2x30 en 60 liter komen in Pine Green en de Bo Touch Bins in 36, 11 + 23, 3x11 liter in Pine Green en Champagne. Tot slot is er ook in dit trio van kleuren de Touch Bin 30 liter verkrijgbaar. Brabantia brengt ook de broodtrommels met schuifdeksel en klepdeksel in Pine Green, Terracotta Pink en Champagne. Gewaagde kleuren voor smaakvolle keukens!

Champagne_Pink_Pine_Cinnamon_01_1.jpg


Terracotta Pink, blozend & zacht
In drukke onlinetijden hebben we soms meer dan ooit behoefte om even te aarden. Zoals letterlijk in de aarde wroeten, tuinieren of een blote-voeten-pad bewandelen. Terracotta Pink brengt dit positieve en nuchtere gevoel heel precies over. Deze zachte blos past perfect in een keuken met lichte kleuren en warme materialen als hout. Terracotta Pink is subtiel aanwezig, niet te fel maar wel genoeg om je in een gezellige en ontspannen vakantiestemming te brengen.

Pine Green, rustig & stoer
Pine Green straalt de kalmte van de natuur uit. Deze donkergroene tint, geïnspireerd op een dennenwoud, laat je helemaal tot rust komen en geeft een fris bosgevoel. Pine Green staat mooi in zowel lichte als donkere interieurs en combineert makkelijk met nog meer groen. Leuk als je bijvoorbeeld veel planten in huis hebt. Tegelijk is Pine Green een stoere kleur, die opleeft in een Scandinavisch interieur met veel houtaccenten.
 
Mineral Cinnamon, sterk & spannend
Mineral Cinnamon gaat over stoer zijn en lef tonen. Dit roestkleurig pigment staat fantastisch in een industrieel huis of in een karakteristieke loftwoning. Het is best ook een spannende kleur met textuur. Wedden dat straks iedereen even aan je voorraadbussen of broodtrommel wil zitten?
 
Champagne, luxueus & energiek
Champagne heeft zijn naam niet gestolen en brengt een gevoel van luxe in huis. Denk aan interieurs die dat stijlvolle hotelgevoel uitstralen. Ideaal voor wie zijn badkamer wil upgraden naar een ‘spa at home’. De champagnekleur van Brabantia voegt meteen ook een vleugje glamour toe. Heel mooi in donkere badkamers en ruimtes, waar de kleur licht geeft en energie brengt. Tip: creëer een spannend contrast en combineer met zwarttinten of donkergrijs. 

Check hier de nieuwste producten van Brabantia

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je huis moeiteloos schoon en stralend kunt houden? Onze schoonmaakguide van maar liefst 84 pagina's onthult alle geheimen die je nodig hebt. Van praktische tips en handige hacks tot gedetailleerde stappenplannen, je vindt hier werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken.

Wil jij deze must-have gids ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en binnen 15 minuten heb je de schoonmaakguide in je mailbox.

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide