2369
Fit worden? Een Kitchenaid blender is dan onmisbaar in de keuken!
Gepubliceerd: 12-01-2023 Laatste update: 04-08-2023

‘Summerbodies are made in the winter’, een uitspraak die wij op de redactie vaak roepen wanneer we weer eens gezond een smoothie maken in de Kitchenaid blender. Inmiddels kunnen wij hem echt niet meer missen in onze keuken, zowel thuis als op kantoor niet.

Maar welke apparaten daarnaast nog meer cruciaal zijn om jouw bodysummerproof te maken? Lees onze tips.

De Kitchenaid blender

Om maar meteen te beginnen met het apparaat wat bij ons met stip op één staat, de blender van Kitchenaid. Er zijn namelijk al vele voorgangers geweest van deze blender, maar stuk voor stuk hadden ze niet een heel lang leven in onze keuken.

Wij beperken het gebruik van de blender dan niet alleen tot het blenden van wat yoghurt met een banaan. Tegenwoordig zijn wij ook fan van groene smoothies waar hele broccoli ’s en wortels in verdwijnen. Helaas is gebleken dat niet iedere blender hier tegen kan, maar gelukkig de Kitchenaid blender wel.

De andere Kitchenaid toppers

Naast de Kitchenaid blender zijn wij ook groot fan van de keukenmachine van ditzelfde merk. En we zullen eerlijk zijn, dit komt niet alleen door de kwaliteiten van dit apparaat. Het apparaat is namelijk ook zeer stylisch, wij laten hem dan ook met en gerust hart gewoon op het aanrecht staan.

Oftewel, een apparaat naar ons ‘interieurhart’. Je kunt namelijk ook voor de kleur kiezen die bij jouw interieur past. Daarnaast kun je met een Kitchenaid keukenmachine allemaal ongezonde koekjes maken, maar ook gezondere varianten zijn eenvoudig te bedenken. Zoek online op ‘caloriearme meringues’ of havermoutkoekjes, en je vindt de leukste recepten.

Altijd tijd voor thee

In onze top 3 hoort natuurlijk ook die leuke snelkoker van Kitchenaid thuis. Met de look van een oude fluitketel maar de hippe kleur van tegenwoordig, is dit de ideale combinatie met de Kitchenaid blender. Met heet water kun je een heerlijk een gezonde kop thee zetten met verse gember of munt. Maar ook het gebruiken van het gekookte water voor bijvoorbeeld versgemaakte soep is een goede optie.

Kitchenaid levert keer op keer de mooiste producten voor in de stijlvolle én functionele keuken. Maar let wel goed op, want het werkt verslavend; Door de combi van stijl en kwaliteit zet je het liefste je hele keuken ermee vol! Maar een schrale troost; Je wordt er wel een stuk gezonder door, wanneer jij je Kitchenaid apparaten effectief gebruikt!

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide