1385
Een nieuwe stofzuiger, stof tot nadenken!
Gepubliceerd: 13-08-2021

You hate it or you love it. Dit geldt voor veel zaken in het leven maar ook zeker voor stofzuigen. De één gaat helemaal los en krijgt er een heerlijk opgeruimd gevoel van terwijl de ander het ding het liefst zo lang mogelijk vermijdt. Ook is het bij huisgenoten niet altijd het meest favoriete apparaat. Zit je kind net lekker op z’n iPad zijn favoriete Youtuber te kijken, stofzuigt zijn ouder erdoorheen. Herkenbaar?

Nog een vervelende eigenschap van een stofzuiger die we allemaal kennen; Hij gaat altijd stuk op het moment dat het nét even niet uitkomt. Of dit nu is omdat je op het punt staat visite te ontvangen of dat het is omdat je nét je zuurverdiende centjes hebt opgemaakt aan een welverdiende vakantie.

Investeren loont

Allemaal redenen om snel een nieuwe te kopen en daarbij vooral te focussen op prijs en levertijd. Maar stop! Niet doen! Dit is namelijk hét moment om je leven net iets aangenamer te maken. Wij werden er namelijk echt blij van, investeren in een goede stofzuiger. Voordat wij dit deden hebben we onze vriend Google even gebruikt. Via via kwamen we op de site debeste.com terecht. Super handig!

Onafhankelijk en eerlijk

Op die site worden op een onafhankelijke en eerlijke manier stofzuigers vergeleken. Alles soorten, merken en maten komen voorbij. En om het nóg iets makkelijker te maken wordt er een beste stofzuiger top 5 gegeven. Dingen die wij belangrijk vonden, waren onder andere het geluid.

Ben stiller

Nieuwere versies bleken véél stiller, scheelt je weer een klagend kind (of partner) in huis. Daarnaast is de grootte en zuigkracht van belang. Wanneer je echt grote oppervlaktes gaat zuigen is een goede Miele stofzuiger mét zak en lekker veel power echt een aanrader.

Zit niet in zak en as

Wanneer het om kleinere hoeveelheden gaat dan is een variant zonder zak prima. Scheelt weer in aanschafprijs van nieuwe stofzuigerzakken en het zoeken naar de juiste versies. Uiteraard moet je dan wel een goede gelegenheid hebben om de opvangbak te legen. Zonde wanneer alles rechtstreeks vanaf je balkonof tuin weer je huis in waait!

De draad kwijt

Daarnaast heb je nog de steelstofzuiger en die zijn er zelfs zonder draad, wij zijn fan! Gewoon even opladen in een laadstation en jij waait door je huis met je nieuwe aanwinst. Ook nog eens fijn voor je rug.

Welke is het beste?

Nu ben je natuurlijk ook nieuwsgierig welke variant het uiteindelijk bij ons is geworden! Eerlijk? We konden niet kiezen.

We kiezen voor een goede, degelijke met snoer én zak voor het grove werk. En om de troep van de kleinere rommelkonten op te ruimen hebben we een draadloze steelstofzuiger gekozen.

Het is soms even een investering, maar wanneer je voor een stofzuiger van debeste.com gaat, gaat hij jaren mee.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je huis moeiteloos schoon en stralend kunt houden? Onze schoonmaakguide van maar liefst 84 pagina's onthult alle geheimen die je nodig hebt. Van praktische tips en handige hacks tot gedetailleerde stappenplannen, je vindt hier werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken.

Wil jij deze must-have gids ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en binnen 15 minuten heb je de schoonmaakguide in je mailbox.

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide