1302
Meten, mengen, wegen
Gepubliceerd: 28-10-2014 Laatste update: 20-04-2017

Kan praktisch ook mooi zijn? Wij denken van wel. Doe je innerlijke chef een plezier met de Brabantia weegschalen en mengkommen in sexy nieuw Passion Red en Mint. Wie krijgt er geen trek in koken na het zien van deze snoepjes?

Kleurrijke kookmaatjes
Maak je keuken nog smaakvoller met onze precieze en aantrekkelijke keukenweegschaal in Passion Red, Mint of Wit. Deze kiene keukenhulp weegt alles van 1 gram tot 5 kilo. Uitgekookt? Veeg het glazen oppervlak schoon en hang de weegschaal binnen handbereik aan het haakje. Heb je meteen een snufje kleur in je keuken. En omdat kwaliteit bij ons zwaar weegt, hebben onze keukenweegschalen vijf jaar garantie.

Onverdunde perfectie
Meng modern design met liefde voor koken en je krijgt de Brabantia mengkom in nieuw Passion Red, Mint of in klassiek Zwart. De maten aan de binnenkant van de kom maken van het mixen en mengen van ingrediënten een eitje. Dankzij de schuine onderkant staat hij altijd perfect voor het werk en de siliconenbasis voorkomt wegglijden. De kom is hittebestendig tot 220ºC en hij heeft vijf jaar garantie. Kom daar ergens anders maar eens om!

Brabantia producten zijn o.a. verkrijgbaar bij vrijwel alle (online) huishoudspeciaalzaken, warenhuizen en de Brabantia webshop.

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Nieuw: de gratis Wonenonline.nl schoonmaakguide. 84 pagina's met werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken. Hebben? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Schoonmaakguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide