3762
Kärcher Floor Cleaner FC5
Gepubliceerd: 06-06-2017

Heerlijk, de lente is weer aangebroken en het zonnetje laat zich steeds vaker van zijn beste kant zien! We gooien ramen en deuren open en genieten van de heerlijke voorjaarsgeur. Door al die lentekriebels krijgen we spontaan zin om het huis in frisse lentesfeer te brengen. Tijd dus voor een grote schoonmaak.

Stofzuigen, dweilen, de ramen lappen of opruimen. Er zijn genoeg dingen te doen in huis. Voor velen is schoonmaken niet echt de meest favoriete bezigheid. Toch voelt het altijd weer heerlijk als alles netjes schoon is. Maar hoe maak je van schoonmaken nu jouw favoriete huishoudelijke taak? Wij hebben een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet.

1. Muziek
Met de juiste muziek wordt schoonmaken een stuk leuker. Plaats jouw favoriete CD in de CD-speler en zet het volume lekker hoog. Brul mee, dans de kamer door en swing het huis schoon. Onze ultieme favoriet op dit moment is het nummer Work Work Work van Rihanna maar een paar stevige Dance beats doen het ook altijd perfect om het huis lekker schoon te krijgen!

2. Work it out
Zie het schoonmaakwerk als een work-out. Met een uurtje schoonmaken verbrand je bijna net zoveel calorieën als 60 minuten op de loopband in de sportschool. Zie het heen en weer lopen met volle emmers als een goede armspiertraining en doe een paar squats tussendoor voor een paar strakke billen.

3. Mindfull poetsen
Schoonmaken is natuurlijk een actief karweitje, maar wist je dat de gedachteloosheid die je krijgt tijdens het schoonmaken als een soort van meditatie werkt?. Je vergeet even je dagelijkse zorgen en de drukte van de dag. Na het schoonmaken heb je niet alleen vermoeide spieren en fijn calorieën verbrand, maar ook een heerlijk leeg hoofd. Weg met de stress.

4. Materiaal
Zorg voor wat leuke schoonmaakspullen voor de kleinere klusjes. Doekjes in jouw favoriete kleur, een afwasborstel met een leuk printje en een hippe mand om jouw schoonmaakspullen in op te bergen. Dat maakt het schoonmaken een stuk gezelliger! Maar er is natuurlijk meer nodig. Voor de grotere schoonmaak werkzaamheden heb je degelijke schoonmaakapparatuur nodig. Elke keer die zware stofzuiger tevoorschijn halen en sjouwen met emmers sop. Dat hoeft niet meer als je innovatief materiaal aanschaft. Zo kun je met de nieuwe Kärcher Floor Cleaner FC5 zuigen en dweilen in één beweging, zonder een grote hoeveelheid reinigingsmiddelen te gebruiken. Hoe handig is dat! Het is 50% sneller, effectiever, milieuvriendelijker en natuurlijk minder schadelijk voor jouw vloer (omdat je maar weinig chemische middelen nodig hebt). En daar voelen wij natuurlijk wel wat voor, 50% sneller klaar zijn met het schoonmaken van ons huis. Houden we lekker veel tijd voor andere dingen over zoals het bezoeken van leuke woonwinkels of een inspirerend woontijdschrift lezen.

Wil je meer weten? Hier vind je de uitgebreide productinformatie en lees je ervaringen van gebruikers.

Wat ons betreft behoort de traditionele manier van schoonmaken definitief tot het verleden. Wordt na het lezen van deze tips schoonmaken ook jouw favoriete huishoudelijke taak?

Wonenonline

GRATIS SCHOONMAAKGUIDE

gratis-schoonmaakguide1.jpg

Heb jij je ooit afgevraagd hoe je huis moeiteloos schoon en stralend kunt houden? Onze schoonmaakguide van maar liefst 84 pagina's onthult alle geheimen die je nodig hebt. Van praktische tips en handige hacks tot gedetailleerde stappenplannen, je vindt hier werkelijk alles wat je wilt weten over schoonmaken.

Wil jij deze must-have gids ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en binnen 15 minuten heb je de schoonmaakguide in je mailbox.

Ja, stuur mij de gratis schoonmaakguide