6770
Een keuken kopen in Duitsland; 5 voordelen
Gepubliceerd: 13-04-2019

Ben je toe aan een nieuwe keuken in huis, maar houden de hoge kosten je nog tegen? Vanuit huis een keuken kopen in Duitsland is dan een prachtige oplossing. Duitse fabrieken staan bekend om het leveren van kwaliteit, en omdat de keukens op grote schaal worden geproduceerd zijn ze een stuk goedkoper dan in Nederland. Vijf voordelen op een rijtje:

Is een keuken uit Duitsland goedkoper?

Verdiep je eens in zowel Nederlandse als Duitse keukens, en je zult ontdekken dat er grote prijsverschillen bestaan. Duitse keukens zijn significant goedkoper. Dat heeft vooral te maken met de efficiëntie in het productieproces: grote fabrieken maken honderden tot wel duizenden keukens per dag en zijn daar dan ook volledig op ingesteld. Bovendien besparen leveranciers op luxe showrooms en dure verkopers.

Hoge kwaliteit
Een goedkope keuken kopen in Duitsland betekent niet dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Sterker nog, Duitsland staat bekend om het produceren van kwalitatief hoogwaardige keukens- ze zijn niet alleen goed in het maken van auto’s! Duitse fabrikanten werken grondig en besteden veel aandacht aan de afwerking van je keuken. Ook de service bij het kopen van een Duitse keuken is erg goed.

Via een Nederlands bedrijf
Nu denk je misschien: “Maar ik spreek helemaal geen Duits, hoe kan ik dan zeker weten dat ik een goede aankoop doe?” Geen probleem, want er bestaan genoeg Nederlandse bedrijven die voor jou een keuken kopen in Duitsland! Deze Nederlandse bedrijven werken samen met verschillende Duitse keukenleveranciers en kunnen zo veel keuze bieden, zonder dat jij een stap over de grens hoeft te zetten. Vaak kun je de keukens bekijken bij partnershowrooms in Nederland.

Gewoon vanuit huis
Je hoeft dus helemaal niet naar Duitsland voor een Duitse keuken; maar eigenlijk hoef je zelfs je eigen huis niet eens uit. Vanuit huis een keuken kopen in Duitsland is vandaag de dag heel gewoon! Een Nederlandse keukenexpert komt dan bij jou thuis om de opties te bespreken. Zo kan de expert meteen meekijken naar die complexe keukenruimte en een handige oplossing aandienen.

Snelle levertijden
Omdat Duitse fabrieken zo efficiënt zijn in het productieproces, kunnen de keukens heel snel geleverd worden. Terwijl je in Nederland vaak een week of 10 moet wachten op je nieuwste aanwinst, heb je een Duitse keuken gemiddeld na 5 weken al in huis. Heel wat keukens zijn zelfs al na 2 weken leverbaar!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wonenonline