1755
Uniek jouw keuken decoreren!
Gepubliceerd: 05-11-2015 Laatste update: 08-12-2017

Ben jij jouw standaard keuken ook zo zat? Decoreer jouw keuken met de decoratieve stickers van Tenstickers NL! Deze internationale webshop is sinds februari ook actief in Nederland en heeft een groot assortiment aan verschillende decoratiestickers . Deze stickers zijn onder andere beschikbaar voor op muren,ramen, keukenkastjes maar ook op huishoudelijke apparaten zoals; koelkast, wasmachine of vaatwasser.

Dagelijks worden er nieuwe producten geactiveerd van verschillende categorieën . Wil je jouw keuken eleganter maken met bloemen of toch liever smakelijker met allemaal soorten eten of een groot glas wijn? Het is allemaal mogelijk op Tenstickers NL!

Kun je niet vinden waar je naar zocht dan kun je ook heel makkelijk een eigen sticker personaliseren met behulp van hun creatieve designers. Je stuurt jouw ontwerp of idee op en zij maken het helemaal zoals jij het wilt!

Om het allemaal net wat leuker te maken ontvang je ook nog eens een welkomstvoucher van 10% als je @Tenstickers_NL volgt op Twitter!

Wonenonline