1624
Summer in the city

Haal de zomer in huis met de nieuwste Dekton® kleuren geïnspireerd op altijd bruisende steden die gegarandeerd zullen zorgen voor een instant en fris zomergevoel voor ieder project. Hieronder de nieuwste Dekton® kleuren die bijdragen aan een zonnig humeur in huis.

Dekton® QATAR XGloss Basiq Collection
Een glanzende beige gespikkelde kleurschakering die doet denken aan de rust van het zand en de schoonheid van de woestijn.

Dekton® VIENNA XGloss Basiq Collection
Met een witte, glanzende gespikkelde kleur die helderheid geeft en het beste uit elke ruimte haalt. 

Dekton® MANHATTAN XGloss Basiq Collection
Heeft een diepe en helder gespikkelde grijstint. Onder het oppervlak is de essentie van het meest vibrerende en kosmopolitische cement waar te nemen. 

De nieuwe Dekton® XGloss Basiq kleuren zijn alle drie mechanisch gepolijst met een stralende kristalglans. Na de XGloss Solid collectie met effen kleuren en de XGloss Natural collectie met marmerlooks is dit de derde XGloss collectie met toegankelijke kleuren voor een groot publiek.

Dekton® NAYLA Natural Collection
Een matte, witgespikkelde kleur die ieder interieur een heldere, ruime uitstraling geeft. Het is de ideale kleur voor subtiele projecten vol licht waar esthetische eerlijkheid het vaandel.

Dekton® FOSSIL Natural Collection
Geïnspireerd op Belgisch hardsteen, is Fossil een matte, geaderde antracietgrijze steen waarin de textuur waar te nemen is van gefossiliseerde organismen die zorgen voor een robuuste, stoere look. Dankzij de grillige aderpatronen heeft Dekton® Fossil een natuurlijke uitstraling met een uniek karakter. Met de natuur als inspiratiebron laat deze kleur zich gemakkelijk toepassen in de meest inspirerende en grensverleggende projecten.

Alle nieuwe kleuren beschikken over de vooruitstrevende eigenschappen van Dekton® by Cosentino. De combinatie van een tijdloos design met de hitte- en vlekbestendigheid van Dekton® biedt voordelen voor ieder project.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners