2912
Silestone® Loft Series
Gepubliceerd: 06-07-2018

Silestone® by Cosentino presenteert de Silestone® Loft Series, een nieuwe en verfijnde kleurencollectie waarin een frisse en eigentijdse variant wordt geboden van de industriële en architecturale look van beton en cement.

 

Steden staan vol met betonnen muren, bruggen en gebouwen met een industrieel karakter waarvan de esthetiek door de jaren heen de binnenhuisarchitectuur heeft weten te veroveren. De Silestone® Loft Series is hierop geïnspireerd met als resultaat designs met de uitstraling van beton, maar dan met de vertrouwde mechanische eigenschappen en voordelen van Silestone® werkbladen. Silestone® is een materiaal met lage absorptie van vloeistoffen en hoge bestendigheid tegen vlekken, stoten en krassen.

Ook nieuw in de Silestone® Loft Series is de nieuwe afwerking genaamd Raw, het resultaat van maandenlange intensieve inspanningen, verricht door de Research & Development afdeling van Cosentino. Raw toont op meesterlijke wijze de tastbare en duidelijke onregelmatigheden van bouwmaterialen zoals cement en beton en heeft een reliëfoppervlak met een sublieme matte afwerking en een elegante en subtiele uitstraling.

De Silestone® Loft Series bestaat uit twee kleuren: Brooklyn en Silver Lake.

silestone-loft-series-01.png

Brooklyn
Brooklyn heeft een diepgrijze afwerking vol willekeurige contrasten en effecten. Brooklyn is perfect als blikvanger voor uiteenlopende ontwerpen. Deze kleur valt op door een karakteristieke persoonlijkheid, een stoer en industrieel karakter, puur en elegant.

silestone-loft-series-0.png

Silver Lake
Silver Lake heeft een kenmerkende persoonlijkheid. Het is een unieke, originele en gedurfde kleur. De elegante witte achtergrond wordt doorbroken door diverse grijze gradaties in zachte en elegante schakeringen die in elkaar overvloeien, perfect om ruimtes van een unieke, eigen identiteit te voorzien.

De Silestone® Loft Series maakt het mogelijk om inspirerende, eigentijdse en moderne composities te maken in alle soorten ruimtes binnenshuis. Dankzij zijn diversiteit in formaten en diktes is Silestone® zeer veelzijdig. Met Silestone® kunnen keuken- en badkamerwerkbladen, wanden, vloeren en meubels worden ontworpen en de design mogelijkheden eindeloos.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide