2666
Silestone® Loft Series

Silestone® by Cosentino presenteert de Silestone® Loft Series, een nieuwe en verfijnde kleurencollectie waarin een frisse en eigentijdse variant wordt geboden van de industriële en architecturale look van beton en cement.

 

Steden staan vol met betonnen muren, bruggen en gebouwen met een industrieel karakter waarvan de esthetiek door de jaren heen de binnenhuisarchitectuur heeft weten te veroveren. De Silestone® Loft Series is hierop geïnspireerd met als resultaat designs met de uitstraling van beton, maar dan met de vertrouwde mechanische eigenschappen en voordelen van Silestone® werkbladen. Silestone® is een materiaal met lage absorptie van vloeistoffen en hoge bestendigheid tegen vlekken, stoten en krassen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Ook nieuw in de Silestone® Loft Series is de nieuwe afwerking genaamd Raw, het resultaat van maandenlange intensieve inspanningen, verricht door de Research & Development afdeling van Cosentino. Raw toont op meesterlijke wijze de tastbare en duidelijke onregelmatigheden van bouwmaterialen zoals cement en beton en heeft een reliëfoppervlak met een sublieme matte afwerking en een elegante en subtiele uitstraling.

De Silestone® Loft Series bestaat uit twee kleuren: Brooklyn en Silver Lake.

silestone-loft-series-01.png

Brooklyn
Brooklyn heeft een diepgrijze afwerking vol willekeurige contrasten en effecten. Brooklyn is perfect als blikvanger voor uiteenlopende ontwerpen. Deze kleur valt op door een karakteristieke persoonlijkheid, een stoer en industrieel karakter, puur en elegant.

silestone-loft-series-0.png

Silver Lake
Silver Lake heeft een kenmerkende persoonlijkheid. Het is een unieke, originele en gedurfde kleur. De elegante witte achtergrond wordt doorbroken door diverse grijze gradaties in zachte en elegante schakeringen die in elkaar overvloeien, perfect om ruimtes van een unieke, eigen identiteit te voorzien.

De Silestone® Loft Series maakt het mogelijk om inspirerende, eigentijdse en moderne composities te maken in alle soorten ruimtes binnenshuis. Dankzij zijn diversiteit in formaten en diktes is Silestone® zeer veelzijdig. Met Silestone® kunnen keuken- en badkamerwerkbladen, wanden, vloeren en meubels worden ontworpen en de design mogelijkheden eindeloos.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners