2462
Marmer Revival
Gepubliceerd: 09-05-2017 Laatste update: 08-06-2023

Van zeer luxe naar een tikkeltje kitsch tot hotter dan hot: marmer wordt al decennia lang toegepast in het interieur in verschillende toepassingen. Denk aan kleine woonaccessoires en tafelbladen van salon- of bijzettafels maar zeker ook openhaarden en complete keukens en badkamers. Het materiaal is bij uitstek geschikt voor het toevoegen van een rijk accent aan iedere inrichtingsstijl.

Voor iedereen die een keukenwerkblad of achterwand in marmer(look) overweegt, introduceert Silestone uit haar nieuwe collectie Eternal de kleur Statuario. Dan heb je de looks van Carrara marmer en de voordelen van het praktische Silestone® materiaal. Hard, kan tegen een stootje, krast niet en is vlekbestendig. Hierdoor absoluut minder kwetsbaar dan het origineel maar zeker net zo mooi en dankzij N-Boost, een waterafstotende behandeling, super onderhoudsvriendelijk. Handig bij een keukenwerkblad dat toch behoorlijk wat te verdragen heeft.

Eternal is de eerste collectie van Silestone® die met de N-Boost technologie wordt vervaardigd. Deze innovatie van Cosentino maakt de reiniging en het onderhoud van Silestone® nog gemakkelijker en zorgt bovendien voor meer kleurintensiteit en een hogere glans van het oppervlak.

Silestone Eternal Statuario, geïnspireerd op het klassieke Italiaanse Carrara marmer, heeft een witte ondergrond met zachtgrijze vloeiende aders. Kleur en harmonie komen samen in een ondergrond die zich onderscheidt door een uniek gevoel van diepte. Deze kleur combineert mooi met warme kopertinten, strakke grijstonen en natuurlijke houtelementen, voor een extra luxe gevoel.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide