1228
Silestone

Wereldwijd marktleider op het gebied van productie en distributie van oppervlakken in kwarts, natuursteen en gerecyclede materialen, introduceert de nieuwe serie Love2You, bestaande uit 2 kleuren roze, vol vitaliteit, kleur en een positieve vibe. De kleuren kregen de sprankelende namen LOVE (roze) en YOU (violet).

Het nieuwe roze is zacht van kleur maar het is krachtiger dan een pastelkleur. Beide tinten LOVE en YOU geven uiteenlopende interieurs een pittige impuls. Of het nu om een moderne stijl gaat, een romantische, klassieke of meer fashionachtig omgeving. Roze laat zich perfect toepassen en kleurt goed bij natuurlijke materialen zoals hout en beton maar ook bij rvs en chroom en in contrast met wit wordt er echt een design statement gezet.

Love2You valt binnen het Silestone® programma en beschikt over opmerkelijke fysieke en mechanische eigenschappen en over een exclusieve antibacteriële bescherming. Silestone® bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, één van de meest duurzame natuurlijke grondstoffen die er bestaan. Daarbij is het materiaal uitermate kras- en hittebestendig, normaal gebruik van messen en scharen heeft geen enkele invloed op het werkblad. Verder is Silestone® niet-poreus waardoor bijvoorbeeld vet- of azijnvlekken niet in het oppervlak trekken. Bijkomend voordeel is dat het hierdoor meteen onderhoudsvriendelijk is. Dagelijkse reiniging met een spons en sopje houden het werkblad als nieuw.

Dankzij de functionele eigenschappen van Silestone is het toepasbaar als: keukenwerkblad, badkameroppervlak, tafelblad, vloer, scheidingspaneel, achterwand, toonbank, vensterbank en andere interieurwerken.

Over de Cosentino Group
De Cosentino Group is een Spaans familiebedrijf dat zich toelegt op de productie van oppervlakken in natuursteen, kwarts en gerecyclede oppervlakken.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide