1563
Silestone
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 04-07-2017

Wereldwijd marktleider op het gebied van productie en distributie van oppervlakken in kwarts, natuursteen en gerecyclede materialen, introduceert de nieuwe serie Love2You, bestaande uit 2 kleuren roze, vol vitaliteit, kleur en een positieve vibe. De kleuren kregen de sprankelende namen LOVE (roze) en YOU (violet).

Het nieuwe roze is zacht van kleur maar het is krachtiger dan een pastelkleur. Beide tinten LOVE en YOU geven uiteenlopende interieurs een pittige impuls. Of het nu om een moderne stijl gaat, een romantische, klassieke of meer fashionachtig omgeving. Roze laat zich perfect toepassen en kleurt goed bij natuurlijke materialen zoals hout en beton maar ook bij rvs en chroom en in contrast met wit wordt er echt een design statement gezet.

Love2You valt binnen het Silestone® programma en beschikt over opmerkelijke fysieke en mechanische eigenschappen en over een exclusieve antibacteriële bescherming. Silestone® bestaat tot 93% uit natuurlijk kwarts, één van de meest duurzame natuurlijke grondstoffen die er bestaan. Daarbij is het materiaal uitermate kras- en hittebestendig, normaal gebruik van messen en scharen heeft geen enkele invloed op het werkblad. Verder is Silestone® niet-poreus waardoor bijvoorbeeld vet- of azijnvlekken niet in het oppervlak trekken. Bijkomend voordeel is dat het hierdoor meteen onderhoudsvriendelijk is. Dagelijkse reiniging met een spons en sopje houden het werkblad als nieuw.

Dankzij de functionele eigenschappen van Silestone is het toepasbaar als: keukenwerkblad, badkameroppervlak, tafelblad, vloer, scheidingspaneel, achterwand, toonbank, vensterbank en andere interieurwerken.

Over de Cosentino Group
De Cosentino Group is een Spaans familiebedrijf dat zich toelegt op de productie van oppervlakken in natuursteen, kwarts en gerecyclede oppervlakken.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide