1401
Aanrechtbladen

Innovatie staat hoog in het vaandel bij de Nederlandse keukenbladenproducent en leverancier Erbi. Om in te spelen op de huidige interieurtrends is het keukenblad met de kenmerkende zwarte kern vernieuwd. Erbi heeft daarbij niet alleen het assortiment op diverse punten aangepast, ook gaat de collectie verder onder de naam Top Core.

Tegenwoordig kunnen we in de moderne keuken niet meer om dunne werkbladen heen. Erbi speelt op deze trend in door de dikte van de werkbladen te verfijnen naar 10 mm. Daarnaast is de collectie uitgebreid naar 12 kleuren. De effen kleuren en houttinten uit het nieuwe programma geven het blad een strakke uitstraling. Bijzonder is dat de kleuren ook onderling goed op elkaar aansluiten. Zo zijn achterwanden en werkbladen naar wens in diverse kleursamenstellingen te combineren.

Top Core® is een dikke laminaat dat bestaat uit een gekleurde bovenlaag met daaronder enkele lagen met fenolhars geïmpregneerd krachtpapier. De zwarte kern van het blad ontstaat door het aantal lagen papier. Onder hoge druk en temperatuur worden deze lagen samengeperst tot een plaat van10 mm. Uiteindelijk wordt het blad afgewerkt met een overlay die de oppervlaktestructuur bepaald.

Top Core® is zeer stevig en compact en daardoor stootvast. Het blad is even kras- en slijtvast als HPL. Het gesloten oppervlak zorgt ervoor dat het werkblad bijzonder watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen is.

Het onderhoud van Top Core® is eenvoudig; dagelijks afnemen met een vochtige doek is voldoende. Wanneer er sprake is van hardnekkige vlekken, dan is het mogelijk deze te verwijderen met zachte huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Keukenbladen van Erbi zijn te koop bij minstens 800 keukenspeciaalzaken in Nederland. Erbi is ook in het bezit van een eigen showroom in Alphen aan den Rijn. Hier zijn naast Top Core® ook alle andere collecties te bezichtigen waaronder CaesarStone®, Solid Glass, Corian® en HPL-Toplaminaat®.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide