4160
Een eigen werkblad of aanrechtblad is beter
Gepubliceerd: 17-01-2019 Laatste update: 13-05-2021

Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U gebruikt uw ruimte optimaal en ook de stijl sluit perfect aan. Daarnaast geeft het voldoening om zelf een werkblad of aanrechtblad te monteren, niet in de laatste plaats door al het geld dat u bespaart met eigenbouw. U kiest hiervoor het beste hout uit en u verzorgt een volwaardige afwerking. Daarom bestelt u uw houten blad bij een houtspecialist. Hier is de deskundigheid en ervaring optimaal en daarmee ook de service, prijzen en levering.

Prachtige houten platen voor werk en wonen

Een bekende groothandel is Houthandelonline. Dit is een online groothandel met een ruim assortiment houtsoorten zoals acacia, berken, beuken, eiken, essen, mahonie, merbau en noten. Er zijn speciale bladen van beuken en eiken voor houten werkbladen en aanrechtbladen. Het eikenhout herkent u aan de geelbruine tot donkerbruine kleur. Beuken is een iets lichtbruine houtsoort. Maar ook het een rustiek eiken werkblad is de moeite waard. Deze platen zijn gelamineerd en gevingerlast en hierdoor oersterk. Kromtrekken en vervormen is er dus niet bij, de platen zijn letterlijk gemaakt voor werkbladen en aanrechtbladen.

Advies over uw werkblad of aanrechtblad

Hoewel u redelijk gemakkelijk uw eigen werk- of aanrechtblad zelf kiest en monteert, is deskundig advies nooit overbodig. Want ook na uw keuze voor een bepaalde houtsoort moet u blijven nadenken, wilt u dat uw werkblad of aanrechtblad een lange tijd fraai blijft. Ga dus na of u deze moet lakken of oliën. Olie geeft het hout een fraaie gloed en maakt het iets donkerder. Misschien wilt u de natuurlijke uitstraling van het beuken- of eikenhout juist zoveel mogelijk behouden. Dan is lakken de juiste keuze. Ook de wijze van aanbrenging en de afwerking is belangrijk. Al deze zaken legt Houthandelonline u graag uit, vanuit jarenlange ervaring in het leveren van de hoogwaardigste producten.

Ook voor toebehoren

Bij de montage van uw werkblad horen natuurlijk verschillende toebehoren. Die wilt u direct bij de hand hebben zodra u begint met de montage. Het is dus handig om bij de bestelling van uw werk- of aanrechtblad meteen de juiste bevestigingsmaterialen (rvs-schroeven, gipsplaatschroeven) en verf of olie te bestellen (wit, zwart, grijs, antraciet of transparant). Ook deze producten zijn direct leverbaar vanuit de voorraad van onze houthandel online.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide