2447
een keukenblad met de look van een betonvloer

In deze eigentijdse industriële keuken is voor de keukenwerkbladen en het keukeneiland gekozen voor de Dekton® kleur Soke. Soke is met zijn zorgvuldige en stoere tekening een kleur die geïnspireerd is op de gegoten betonvloeren. De tekening met aders welke lijken op scheuren integreert subtiel in de detailrijke ondergrond. De tekening en ondergrond gaan perfect samen met een grijsachtig kleurenprogramma en is daarmee een veelzijdige kleur voor allerlei toepassingen. Hier gecombineerd met donkergroene houten keukenkastjes en robuuste rvs spoelbakken, kranen en overige keukenapparatuur. De open schappen geven een ruimtelijk karakter aan deze keuken,

 

keukenblad-betonlook-031.png

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Dekton® Industrial maakt metaal-, roest- en betonachtige kleuren trendsettend en verandert ze in de beste bondgenoten voor ontwerpers en architecten overal ter wereld. De indrukwekkende esthetiek is gegarandeerd een succes voor toepassingen binnen en buiten, doordat het samen gaat met de uitstekende technische eigenschappen die het Dekton® product kenmerken: bestendigheid tegen UV-stralen, slijtage, vlekken en plotselinge temperatuurverschillen. Dekton® wordt vervaardigd in platen van groot formaat (tot 144cm x 320cm) en met verschillende diktes (30mm, 20mm, 12mm en 8mm).

keukenblad-betonlook-012.png

Met de lancering van Laos, Lunar, Kreta en Soke heeft de Dekton® Industrial collectie nu een collectie bestaande uit acht innoverende kleuren. Dekton® Industrial is in 2017 ontstaan met aanvankelijk de kleuren Trilium, Radium, Nilium en Orix en is uitgegroeid tot een unieke en de meest baanbrekende kleurenserie van Dekton® dankzij zijn stedelijke karakter.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners