1592
Kadum en Keranium
Gepubliceerd: 18-04-2014 Laatste update: 25-04-2017

Een populaire woontrend is op dit moment een industrieel modern interieur. Maar hoe creëer je een moderne look met strakke accenten die gezellig en huiselijk aanvoelt?

Cosentino ging met deze opdracht aan de slag en ontwierp voor de Dekton collectie kleuren en afwerkingen die perfect aansluiten op de industriele trend. Zo hebben de Dekton kleuren Kadum en Keranium de uitstraling van cortenstaal, een staalsoort bestaande uit een roodbruine roestkleur die zich perfect laat combineren met robuuste materialen als beton, staal of hout. Deze look is momenteel erg gewild

Kadum & Keranium combineren de uitstraling van kwetsbare materialen met het onderhoudsgemak van Dekton. Zo is Dekton vlek,-- ] hitte,-- ] UV,-- ]en krasbestendig. Dankzij het grote formaat van DektonR (320 x 144cm) en de verschillende diktes: (0,8 cm, 1,2 cm en 2 cm) zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Kadum en Keranium zijn perfect voor toepassing in keukens en badkamers, maar kunnen ook uitstekend buiten toegepast worden voor bijvoorbeeld buitenkeukens, terrassen of zwembaden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide