1456
Kadum en Keranium

Een populaire woontrend is op dit moment een industrieel modern interieur. Maar hoe creëer je een moderne look met strakke accenten die gezellig en huiselijk aanvoelt?

Cosentino ging met deze opdracht aan de slag en ontwierp voor de Dekton collectie kleuren en afwerkingen die perfect aansluiten op de industriele trend. Zo hebben de Dekton kleuren Kadum en Keranium de uitstraling van cortenstaal, een staalsoort bestaande uit een roodbruine roestkleur die zich perfect laat combineren met robuuste materialen als beton, staal of hout. Deze look is momenteel erg gewild

Kadum & Keranium combineren de uitstraling van kwetsbare materialen met het onderhoudsgemak van Dekton. Zo is Dekton vlek,-- ] hitte,-- ] UV,-- ]en krasbestendig. Dankzij het grote formaat van DektonR (320 x 144cm) en de verschillende diktes: (0,8 cm, 1,2 cm en 2 cm) zijn de ontwerpmogelijkheden eindeloos. Kadum en Keranium zijn perfect voor toepassing in keukens en badkamers, maar kunnen ook uitstekend buiten toegepast worden voor bijvoorbeeld buitenkeukens, terrassen of zwembaden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners