3026
Black is back aanrechtblad
Gepubliceerd: 09-10-2017 Laatste update: 02-12-2017

Zwart biedt het perfecte canvas voor de meest kleurrijke ontwerpen en is sinds jaar en dag een belangrijk onderdeel van de Silestone® collectie van Cosentino Group. Met de nieuwe N-Boost technologie is het bedrijf in staat om de kleuren met een zwarte basis nog intenser en dieper zwart te maken. Iconic Black, Negro Stellar, Marengo en Negro Tebas zijn de eerste zwarttinten die verrijkt zijn met N-Boost en zo in een nieuw jasje gestoken zijn.

N-Boost zorgt ervoor dat het materiaaloppervlak van Silestone® verandert op moleculair niveau. Eenvoudig uitgelegd: tijdens de productie wordt een plaat gepolijst om zijn mooie uiterlijk te krijgen. Tijdens het polijsten ontstaan er kleine, onzichtbare microporiën. N-Boost heft deze microporiën op, en verandert hiermee de oppervlaktespanning van Silestone®. Hiervoor wordt het oppervlak egaler en wordt licht beter weerkaatst wat een hogere glans en een diepere kleur tot gevolg heeft. Nog een prettige bijkomstigheid: het materiaal wordt waterafstotend waarmee de reiniging en het onderhoud van Silestone® met N-Boost gemakkelijker is dan ooit tevoren. Uiteraard beschikt Silestone® N-Boost ook over de vertrouwde eigenschappen kenmerkend voor het merk: hoge stoot-, kras- en vlekbestendigheid, plaatafmetingen in groot formaat en veelzijdigheid in toepassing.

Variatie in zwart
De vier gekozen zwarttinten zijn allemaal anders van elkaar. Iconic Black is een strak zwart oppervlak, de meest egale zwarttint verkrijgbaar met een ongekende glans. Negro Stellar heeft een oppervlak bezaaid met spiegelstukjes die lijken te zweven in een diepzwarte ondergrond. Marengo is zeer donker antraciet met een miniscuul zwart spikkeltje en Negro Tebas is een zwarttint met kleine lichte spikkeltjes die in iedere ruimte mooi staat.

Reeds eerder werd N-Boost geïntroduceerd in de Silestone® Eternal collectie bestaande uit vijf marmerlooks en in Silestone® Iconic white, een strak egale wittint.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide